02 / 05 / 2024

Gümüş tozu dumana katacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Rüzgar tersine dönüyor

Gümüş tozu dumana katacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Rüzgar tersine dönüyor

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş için yeni tahminlerini açıkladı. Yaşanan düşüşlerin kalıcı olmayacağını söyleyen Memiş, alım fırsatlarına dikkat çekerek yatırımcıları uyardı...



RÜZGAR TERSİNE DÖNÜYOR

İslam Memiş, yükselen dolar kurunda geri çekilmelerin yaşanacağını söyleyerek, dolar endeksine dikkat çekti. Memiş, "Dolar endeksi, tekrar 112 veya 112,50 yapabilir ama tekrar satış yer. Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir." dedi.

Gümüş tozu dumana katacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Rüzgar tersine dönüyor

“Gümüşün gram fiyatı 12.48 lira seviyesinde görülüyor. Ama normalde gümüşün gram fiyatı 13 lira seviyesine kadar yükseldi. Yükselişin devam etmesinin 2 günü yüzde 1 civarında yine yükselişler var.

Altın ve gümüş fiyatlarında zaten son 6 ayda ciddi bir baskılanma vardı. Dediğim gibi Kasım ayının ortalarında yeni rekorlar bizi bekliyor.'' diyerek gümüş ve altın yatırımcılarını uyardı.

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

''Gümüş yatırımcıları acele etmeyin'' diyen İslam Memiş 30 gün sonrası için rakam verdi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön