Altın & Gümüş

Gümüş tuzla buz oldu! Gümüş üzerindeki baskı gümüş fiyatlarını yerle bir etti! Gümüş fiyatlarında son durum

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 oldu. Gümüş resmen tuzla buz oldu. İşte gümüş fiyatlarında son durum... Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 olurken gümüş değer kaybetti

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 olurken gümüş değer kaybetti. Gümüş fiyatları 2022 yılında büyük kayıplar verdi. Gümüş fiyatları resmen tuzla buz oldu. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son durum 17 Ağustos 2022...

Gümüş ons fiyatı 20 dolar seviyelerinde değerleniyor. Gümüş ve altın üzerindeki baskı devam ediyor. Merkez Bankası faiz kararları ve ABD tahvil faizlari piyasalar üzerinde etkili olması bekleniyor. 

GÜMÜŞ FİYATLARI ÜZERİNDEKİ BASKI DEVAM EDİYOR

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını da azaltması ile birlikte dolara olan talep artarken altın ver gümüş fiyatları düşmneye başladı.

Ons altın fiyatı yüzde 2 oranında  gerileyerek 1.777 dolar seviyesine kadar yaklaştı. 

Bugün de bu seviye yakınında zayıf kalan kıymetli metalde bugün açıklanacak Temmuz ayı tutanakları yakından takip edilecek.

GÜMÜŞTE SON DAKİKA

Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip  ediliyor.

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp yüzde 3'ü aştı. Geçen hafta içinde 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş bugün 20,17 dolardan değerleniyor.

Mart ayında Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yıl içi zirveye çıkan gümüş fiyatı Nisan itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek düşüşe geçti.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte son dakika gümüş fiyatları 17 Ağustos 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 17 AĞUSTOS 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüşün ons fiyatı dün 20,18 dolardan  gram altış fiyatı 11,63 lira, satış fiyatı ise 12,15 liradan işlem gördü.

Bugün ise güne gümüş ons fiyatı 20,18  dolaran başlarken gram alış fiyatı 11,63 TL, satış fiyatı 12,15 TL seviyesinde işlem gördü.

Şu sıralar gümüş fiyatları alış 11,66 TL, satış fiyatı ise 12,17 TL ons fiyatı ise 20,17 dolardan işlem görüyor.

Ons gümüş fiyatı ise 20,17 dolardan değerleniyor.

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı sürüyor! Gümüşte son dakika

Gümüş kan kaybediyor! Günlük kayıp yüzde 3'ü geçti! Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Son dakika gümüş fiyatları