15 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcıları bayram etti! Son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Gümüş yatırımcıları bayram etti! Son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Gümüş yatırımcıları bayram etti. Yükselişiyle dikkat çeken gümüşteki son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı... Hemen siz de bir bakın....



14 TL'yi gören gümüş fiyatlarından sonra gümüş yatırımcıları bayram etti. Yükselişiyle dikkat çeken gümüşteki son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı... Hemen siz de bir bakın....

Gümüş yatırımcıları bayram etti! Son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı! Hemen siz de bir bakın!

PİYASA KAHİNİ İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA GÜMÜŞ AÇIKLAMASI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarındaki yükseliş ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İslam Memiş açıklamasında sekiz ay baskılanan altın, gümüş fiyatları ve pariteler zincirlerini kırdığını söyledi.

İslam Memiş açıklamasında Kasım ayında yükselişine başlayan enstrümanlarda yeni zirvelerin yolda olduğunu söyledi. İslam Memiş gram altının 1080 lira, ons altının 1800 dolar, gümüşün gramının 13,45 lira, ons gümüşün 22,53 dolar seviyelerini gördüğünü kaydederek, iyi bir gelişme olduğunu söyledi. 

Açıklamasında Aralık ayında yeni rekorlara hazırlıklı olmak gerektiğini kaydeden İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası’nın  Aralık ayında 50 baz puan faiz artırma beklentisi yüzde 80’ne yükseldiğini dile getirdi. Piyasa Kahini açıklamasında Fed’in yumuşamasının emtia ve paritelerin yükselişinde etkili olduğunu da kaydetti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön