30 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş bugün kaç TL oldu? 9 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş bugün kaç TL oldu? 9 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yıl başından bu yana en düşük seviyeler görülüyor. Gümüş fiyatları için bundan sonraki seyrinin nasıl olabileceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte gümüş fiyatları 9 Eylül 2022...



Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler haftanın son işlem gününde yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş ne kadar? soruları yatırımcıların en çokaraştırdığı konular arasında geliyor.

Ons Gümüş fiyatları, ABD temmuz ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından 29 Haziran’dan bu yana en yüksek seviyeye yükseldi.

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş bugün kaç TL oldu? 9 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları, haftanın son işlem günü olan 9 Eylül 2022 Cuma gününde ise yukarı yönlü hareket ederek başladı. Gümüş fiyatları bu sene en dip seviyelere kadar geriledi. Bu durum karşısında endişelenen yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne oalcağını merak ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön