27 / 04 / 2024

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın başından itibaren sınırlı yükselişe devam ederken bugün rüzgar terisne döndü. Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde düşüşe geçti. Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül 2023 dolar/TL kuru.



Dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Dün 27,50 lira seviyesine gelen dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. Bugün dolar/TL kuru ne kadar? 30 Eylül dolar kaç lira? Güncel dolar kuru kaç TL? iŞTE 30 EYLÜL CUMARTESİ DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI...

DOLARDA RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ve Fed faiz kararının ardından hareketlenen dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar endeksinin 105,860'lara kadar gerilemesi doların değer kaymetmesine neden oldu. Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 27,32 lira, satış fiyatı 27,42 liradan işlem görüyor.  Dolar kuru 27 lira seviyesini korumaya çalışırken küresel piyasalardaki gelişmeler de yakından takip ediliyor.  

30 Eylül Cumartesi sabahı dolar/TL alış fiyatı 27,33 lira, satış fiyatı ise 27,42 liradan işlem görüyor.

Dün Enflasyon ve resesyon ikileminde yön arayışına devam eden küresel piyasalar,güne pozitif başladı. 

Analistler, haftanın başından itibaren Fed yetkililerinden gelen "şahin" söylemlerin, dün ABD'de açıklanan verilerin ardından güvercinleştiğini belirterek, bu durumun pay piyasalarında risk iştahını desteklediğini söyledi. 

Peki dolar ne kadar? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Ekonomistlerden dolar yorumu...

Dolarda rüzgar tersine döndü! Dolar bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi Dolar/TL kuru

DOLAR NE KADAR OLACAK?

Yatırımcılar ''Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar yükselmeye devam edecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.  Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselişe geçeceğini açıkladı. Doların sene sonuna kadar 40 TL seviyesini aşacağını belirten Geçer, yatırımcıların ellerindeki dolarlara sahip çıkmaları konusunda uyardı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'a (OVP) ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Yılmaz, OVP toplantısında dolar kuru için rakam açıkladı. 

Cevdet Yılmaz Yeni OVP’ye göre yıllık ortalama dolar/TL kuru tahminleri 2023 yılı için 23,88 TL , 2024 için yüzde 54 yıllık artışla 36,78 TL, 2025 için yüzde 19,4 yıllık artışla 43,93 TL, 2026 yılı için yüzde 8,8 yıllık artışla 47,79 TL olması öngörüldüğünü açıkladı. 

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatlarında son durum: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik ne kadar? 29 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları

Geri Dön