28 / 04 / 2024

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?



Yatırımcılar ''25 Eylül euro ne kadar? Bugün euro kaç lira? Euro alış satış fiyatı kaç lira?'' soruları merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi 27,046 liradan işlem gören euro kararın ardından yükselişe geçti. Peki euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı kaç TL? 25 Eylül 2023 euro/TL kuru.


EURO/TL BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL EURO KAÇ LİRA? 25 EYLÜL 2023 EURO/TL ALIŞ SATIŞ FİYATI

25 Eylül 2023 euro/TL kuru yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bugün euro/TL kuru alış fiyatı 28,88 lira, euro/TL kuru satış fiyatı 28,96 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0641 bandında hareket ediyor.

EURO YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Gözler euro kurunda. Vatandaşlar ''euro yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı yatırımcılara seslenerek kritik açıklamalarda bulundu. Dolar mı, euro mu deseler 'euro derim'' diyen Memiş, euronun yükselmeye devam edeceğini açıkladı. Memiş euro kurunun 30 lira olacağını açıkladı. 

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

EURO BÖLGESİ'NDE SON DAKİKA GELİŞMELERİ!

Euro Bölgesi'nden gelen imalat ve hizmet sektörlerine ilişkin satın alma yöneticileri endeksleri bölgede ekonomik aktivitedeki daralmanın devam ettiğinin sinyallerini verdi. 

Euro bölgesinde özel sektör faaliyetleri Eylül 2023'te  daralmaya devam ederek ekonominin bu çeyrekte küçüldüğünü gösterdi. 

S&P Global tarafından hazırlanan bileşik satın alma yöneticileri endeksi Eylül 2023'te 47,1 olarak peş peşe dördüncü ayda da daralmaya işaret etti.

Açıklanan veriler Ağustos ayına göre hafif bir iyileşme gösterse de, daralmaya işaret eden 50 seviyesinin altında kaldı. Ekonomistler endeksin 46,5'e düşeceği yönünde tahminlerde bulunmuştu.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

25 Eylül dolar ne kadar? Dolar alış-satış fiyatı bugün kaç lira? Güncel dolar/TL kuru

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön