28 / 04 / 2024

27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba euro/TL kuru yatırımcıların odağında. Dolar kuru güne 27,31 lira ile düşüşe geçerken euro/TL ne kadar oldu? 27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?



Dün kapanışta 28,75 liradan işlem gören euro/TL kuru güne yükselişle başladı. Merkez Bankası faiz kararından sonra gözler döviz kurlarına çevrildi. Döviz kurlarında düşüş devam ediyor. Peki 27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro alış satış fiyatı.

27 EYLÜL 2023 EURO NE KADAR? BUGÜN EURO/TL KURU KAÇ LİRA? GÜNCEL EURO ALIŞ SATIŞ FİYATI

Haftanın üçüncü işlem gününde döviz kurları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Dolar kuru güne düşüşle başlarken euro/TL kuru 28,84 liradan işlem görüyor. Euro dün kapanışta 28,75 liradan işlem görmüştü. Dün en yüksek 29,11 lira, en düşük ise 28,77 lira seviyesi görüldü.  Euro dolar paritesi bugün 1,0564 bandında değerleniyor. 

27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

AVRUPA MERKEZ BANKASI BAŞKANINDAN KRİTİK AÇIKLAMA GELDİ!

Avrupa Merkez Bankası geçen hafta üç temel politika faizini 25'er baz puan artırmıştı. Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyonun gerilemeye devam ettiğini fakat halen çok uzun süre yüksek kalmasının beklendiğinin vurgusunu yaptı.

Lagarde, Brüksel'de düzenlenen Avrupa Parlamentosu (AP) Ekonomik ve Mali İşler Komitesi'nin Parasal Diyalog başlıklı oturumunda faizlerle ilgili kritik açıklamalar yaptı. 

ECB'nin son toplantısında faiz oranlarını 25 baz puan artırma kararı aldıklarını hatırlatan Lagarde, faiz oranlarının yeterince uzun bir süre mevcut seviyelerde sürdürülmesi halinde enflasyon hedefinin yakalanabileceğini açıkladı. 

Başkan Lagarde, Euro Bölgesi'ndeki ekonomik aktivitenin bu yılın ilk yarısında duraksadığını ihracattaki gerileme ve sıkı finansman koşullarının büyümeyi yavaşlattığınıvurgulayarak, düşen enflasyon, artan ücretler ve güçlü iş gücü piyasasının desteği ile tüketici harcamaları ve reel gelirlerdeki artışların ekonomik büyümeyi artırmasını beklediğini söyledi. 

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!

Ons altın 1.900 doların altında! Altın resmen yerle bir oldu! Acil bakın! 27 Eylül Çarşamba altın fiyatları

İslam Memiş kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu! Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Servet kazandıracak


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön