17 / 07 / 2024

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşün gramı bu hafta ne olur?

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşün gramı bu hafta ne olur?

Gümüş piyasasında bu hafta içi ani iniş ve yükselişler yaşandı. FED'in faiz kararı ve Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatların hız kesmeden devam etmesi gümüş piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki gümüş fiyatları hafta içi ne oldu, bu hafta ne olur? İşte cevabı...




GÜMÜŞÜN GRAMI KAÇ LİRA OLDU?

Gümüşün gramı 14 Mart Pazartesi sabahına 12,55 liradan başladı. Salı günü 12,03 liraya kadar düşen gümüşün gramı FED'in faiz kararı öncesinde sert düşüş gösterdi. Çarşamba gününe 12,04 liradan işlem gören gümüş, FED'in faiz kararından sonra Perşembe gününe 12,21 liradan başladı. Haftanın son işlem gününde gümüş 12,21 liradan işlem görürken bu hafta değer kazandı. Gümüş geçen haftaya göre 0,39 değer kaybetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön