07 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcıları hemen bakın bu seviye geliyor! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı görenler resmen çıldıracak

Gümüş yatırımcıları hemen bakın bu seviye geliyor! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı görenler resmen çıldıracak

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş haftanın ikinci işlem gününde de devam ediyor. Gümüş fiyatlarının  ne kadar olacağını merak edenler için  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yeni seviyeyi açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Bu rakamları görenler resmen çıldıracak...



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 15 KASIM 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş almakisteyenler tarafından emrak ediliyor. Gümüş fiyatları alış fiyatı bugün 13,159 lira, satış fiyatı 13,626 lira, gümüşün ons fiyatı 22,14 dolardan işlem görüyor.

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!

''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön