27 / 04 / 2024

Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! 12 liranın altına düşen gümüş korkutuyor! Elinde gümüşü olanlar....

Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! 12 liranın altına düşen gümüş korkutuyor! Elinde gümüşü olanlar....

Gümüş fiyatları 12 lira seviyelerine kadar yükseldikten sonra bu hafta içi düşüşe geçti. Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları 25 Haziran 2022 son dakika...



Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının cevaplarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları haftayı sert düşüşle yapatırken, 12 TL'nin altına düşen gümüş korkutmaya başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,17 dolar bandına kadar geriledi. 

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte tüm merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön