Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş piyasasında neler olacak neler? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları gümüş piyasasını yakından takip ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatı ne olacak? Gümüş yükselecek mi? sorularının cevaplarını aratıyor. Gümüş yatırımcıları için güzel haberler gelmeye başladı. İşte son dakika gümüş fiyatları... Gümüş fiyatları yükselecek mi? Gümüş ne olacak? sorularının cevaplarını araştıran yatırımcılar için güzel haberler gelmeye başladı

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarını her gün merakla takip ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi? Gümüş ne olacak? sorularının cevaplarını araştıran yatırımcılar için güzel haberler gelmeye başladı. Uzmanlar gümüş için yatırımcıları uyardı ve gümüş fiyatlarının ne olacağını açıkladı. 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş gram fiyatı kaç lira? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte tüm merak edilenler...

 

GÜMÜŞTE NELER OLACAK NELER

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte hızla yükselmeye devam ediyor. 11 lira  seviyelerinde işlem gören  gümüş için yatırımcılar sabırsılanmaya başladı. Gümüşü bozduralım mı? sorusu üzerine uzmanlar Temmuz ayına kadar beklemelerini söyledi. Temmuz ayında altın ve gümüş için fırtanalar kopacağını söyleyen yatırımcılar 12 lira seviyelerini geçeceğini söylediler.  Gümüş yatırımcılarının bu konuda panik yapmadan beklemeleri gerektiğini söylediler.
Gümüşün yükseliş potansiyelinin altından daha yüksek olduğunu söyleyen analistler gümüşün onsunun bir gecede 10 dolar birden yükselebileceğini öngörüyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 27 Mayıs 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI 27 MAYIS 2022

Gümüş fiyatları haftanın son işlem günü yükselmeye devam ediyor. Gümüşün gram alış fiyatı  11,58 TL, satış fiyatı 12,06 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Gümüş yatırımcıları dikkat sona gelindi! Büyük sıçrama yaşanacak

Gümüşün yatırımcısına kazandıracağı tarih belli oldu! Şimdi bekleyin!