Altın & Gümüş

Ne altın, ne dolar! Gümüşe yatırım kapan kazanacak! Bekleyin görün! Peki gümüş ne kadar?

Gümüş, altından sonra gelen en kıymetli metal olarak yerini alıyor. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yapıyor. Altın fiyatlarının yüksek olması da yatırımcıların taleplerini değiştiriyor. Uzmanlardan gümüşe yatırım yapan kazanır açıklaması gelirken yatırıcıların sabırlı olmaları konuEn az  altın kadar kıymetli olan gümüşe yatırım yapan vatandaşlar, gümüş piyasasındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor

Altın fiyatlarının yüksek olması ile yatırımcıların ve altın almayı düşünenlerin talepleri gittikçe değişmeye başladı. En az  altın kadar kıymetli olan gümüşe yatırım yapan vatandaşlar, gümüş piyasasındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. 

Gümüş ile ilgili uzmanlardan da açıklamalar gelmeye başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazanacak diyerek yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş ne kadar? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları ne olur? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

 

GÜMÜŞ DOLARA GÖRE UCUZ

“Gümüş doların karşısında ucuz” diyen Memiş, “Türkiye’de atıl bir şekilde bekleyen gümüş süs eşyaları ve takılar var. Düz bir şey, para etmez deyip çöpe atıyorsunuz. Türkiye’de tonlarca ekonomiye kazandırılması gereken gümüş var” dedi.

GÜMÜŞ ZİYNET EŞYASI OLACAK

 İslam Memiş, “Gümüş sikkeler 20, 10 ve 5 gram olarak basıldı. Tıpkı çeyrek altın gibi ziynet eşyası olarak kullanılacak. 20 gramlık gümüş sikke 240 lira, 10 gram 120 lira, 5 gramı ise 60 lira. Artık düğün ve damadın yakasında bu gümüş sikkeler görülürse kimse şaşırmasın” dedi.

 

SABREDEN KAZANIR

İslam Memiş, yatırımcıların gümüş yatırımında sabırlı olmaları gerektiğini şu sözlerle ifade etti: “Gümüş yatırımcısı sabrederse bu sabrının karşılığını alabilir” diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

“Bundan 2 yıl önce gümüşün fiyatı 2,5 liraydı. Bugün 12 liraya yakın bir seviyede. Bir yıldır merkez bankalarının politikalarından dolayı gümüş baskılanıyor. Yükselişi altına kıyasla daha hızlı oluyor. Sabrı seven bir emtia. Uzun vadede yatırımcı olmak gerekiyor” dedi.

Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş ne kadar? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları ne olur? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

 

 

GÜMÜŞ NE KADAR? GÜMÜŞ KAÇ TL? İŞTE SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları aşağı yönlü hareket ediyor. Son zamanlarda sert düşüşlerle karşımıza çıkan gümüşün ons fiyatı 18 dolara kadar düştü.

Şimdi ise gümüşün ons  fiyatı 18,89, dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 11,02 TL, satış fiyatı ise 11,55 TL seviyesinde işelm görüyor.

''Altını tahtından etti!'' diyen İslam Memiş'ten flaş gümüş açıklaması! Yatırımcılar sabırlı olun o gün geliyor

''Dolardan uzak durun'' diyen İslam Memiş, gümüş alın dedi! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar müjde! Gümüşte son dakika