08 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? Bu rakamları duyan inanamıyor! İşte gümüş fiyatları 6 Ağustos 2022!

Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? Bu rakamları duyan inanamıyor! İşte gümüş fiyatları 6 Ağustos 2022!

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ FİYATLARI  NEREYE GİDİYOR?

Gümüşe yatırım yapanlar gümüş fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor ve araştırıyor. Gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi sorusu pek çok yatırımcının gündeminde yer alıyor. 

Altın ve Piyasalar uzmanı İslam Memiş'e göre gümüşe yatırım yapanlar kazanmaya devam edecek. Gümüş fiyatlarının 20 TL seviyelerine çıkacağını dile getiren Memiş, ons gümüş fiyatı beklentisini 27 dolar şeklinde açıkladı.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, sene sonunda gram altının altın fiyatının 1450 TL olacağını kaydetti. Altın fiyatları ile beraber gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareketine devam etti. Altın piyasasını etkileyen küresel piyasalardaki gelişmelerden gümüş fiyatları da etkileniyor.

Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Açıklanan resmi rakamlara göre, gümüş ons fiyatı bugün 19,89 dolar olurken, gümüş alış fiyatı 11,42 lira, satış fiyatı da 11,97 TL seviyesindeydi.

Hangi konutlar ucuza alınabilir?

Altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi! Duyan inanamadı! Altın 7 ayda... Altını olanlar acil bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön