15 / 05 / 2024

Gümüş yatırımı yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu rakamı görenler resmen gözlerine inanamadı! Hemen bakın!

Gümüş yatırımı yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu rakamı görenler resmen gözlerine inanamadı! Hemen bakın!

Gümüş yatırımı yapanlar aman dikkat... Tek tek açıklanan bu rakamı görenler resmen gözlerine inanamadı... Hemen bakın...



Yaptığı açıklamada, 21.50 kırıldıktan sonra hızlıca 23 dolar seviyesini görebileceğimizi söyleyen İslam Memiş,  gümüş fiyatlarının geleceği seviyeyi de duyurdu.

Açıklamasında "Gram tarafında ekranlarda biraz daha düşük rakamlar var. 12.78 ekranda, serbest piyasada 13 lira seviyesinde." diyen İslam Memiş, bankalarda 14 lira olduğunu söyledi. İslam Memiş ayrıca "Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum, en azından alıcısına düşmüyor. Gümüş almak isteyen yatırımcısı iyi bir fırsat yakalamış oldu. Elime nakit geçerse yeniden gümüşü değerlendirmeye devam edeceğimi söyleyebilirim." şeklinde konuştu.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş/TL alış satış fiyatı kaç TL? Bugün gümüş fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 4 Mart 2023...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? GÜMÜŞ/TL KAÇ LİRA? 3 MART 2023 GÜMÜŞ NE KADAR?

Gümüş fiyatları gümüşü olanlar ya da gümüş almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.  Gümüşün ons fiyatı bugün 21,24 dolar, gümüş alış fiyatı 12,92 lira, gümüş satış fiyatı 13,51 lira.

Euro'nun 11 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, elinde Euro olanların resmen feleği şaştı! Hemen bakın!

Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti! İşte altın fiyatları 4 Mart 2023!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön