28 / 04 / 2024

Gümüş yatırımı yapmak isteyenler için rakam verildi!

Gümüş yatırımı yapmak isteyenler için rakam verildi!

Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği emtialardan biri olan gümüş fiyatları gündemin etkisi ile dalgalı seyrediyor. Gümüşe yatırım yapmak isteyen vatandaşlar gümüşün hangi fiyattan alınması gerektiğini araştırırken Uzman isimden açıklama geldi...



Rusya Ukrayna arasındaki savaş ile ilgili olumsuz haberler peş peşe gelirken piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Gümüşün gramı güne 12,11 liradan başlarken şu dakikalarda 12,26 liraya yükseldi. Gümüşe yatırım yapmak isteyen vatandaşlar gümüşün gramının ne olacağını merak ediyor. Gümüş alımının hangi rakamdan yapılması gerektiğini araştıran yatırımcılar için  altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi.

Gümüş yatırımı yapmak isteyenler için rakam verildi!

Yatırımcıların en çok merak ettiği, gümüş için alım fiyat kaç lira olmalı? sorusunu İslam Memiş rakam vererek şöyle açıkladı:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön