05 / 07 / 2024

Gümüş, yılın ilk yarısının en çok kazandıranı oldu! Hemen sepetinize gümüş ekleyin!

Gümüş, yılın ilk yarısının en çok kazandıranı oldu! Hemen sepetinize gümüş ekleyin!

Gümüş, 2024 yılının ilk yarısında en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Gümüşe yatırım yapanlar yılık ilk yarısında en kazançlı çıkanlar olarak kaydedildi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüşün gramı kaç lira? 5 Temmuz gümüş fiyatlarında son dakika...



Gümüş, bu sene de yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene altından daha fazla kazandıran gümüş yine zirvede. Yılın ilk yarısının en çok kazandıranı yine gümüş oldu.

Ekonomist Devrim Akyıl sosyal medya hesabı X'ten 2024 yılının ilk yarısında en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu söyledi. Bugün gümüşün ons fiyatı 30,61 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı ise güne yüzde 0,41 yükselişle, alış fiyatı 31,68 lira, satış fiyatı ise 32,78 liradan işlem görüyor.

Gümüş haftanın son işlem gününde de  yatırıcısına kazandırmaya devam ederken, Ekonomist Devrim Akyıl sosyal medyadan 'sepetimiz gümüşsüz olmaz'' diyerek gümüş yatırımının önemine vurgu yaptı. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Devrim Akyıl Laplace’s Demon @laplace2011
#Gümüş !!!! Yılın ilk yarısının en çok kazandıranı!
Sepetim Gümüşsüz olmaz!

Bankalardan altın alanlar yandı! 'İstediğin zaman fiziki olarak al, masraf yok' diyorlar! Sakın inanmayın!

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön