Altın & Gümüş

Gümüşlerimizi bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isim yanıtladı

Dolar baskısı altında kalan gümüş fiyatları, değer kaybetmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki düşüş karşısında yatırımcılar ''gümüşlerimizi bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı uzman isimden geldi. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ederken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyararak, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı

Merkez bankalarının yüksek faiz oranları  ve küresel risk iştahının yükselmesi ile güçlenen dolar karşısında kıymeli metaller değer kaybetmeye devam ediyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ederken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyararak, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarının şuanki seviyeler karşısında sabırlı olmalarını söyledi. Aşağı yönlü hareklet eden gümüş fiyatlarının sene sonunda yükselişe geçeceğini ve yatırımcıları sene sonunda kazançlı çıkacaklarını açıkladı. 


Memiş, gümüş ile ilgili şu yorumu yaptı: '' “Gümüş yatırımcısı sabrederse bu sabrının karşılığını alabilir” diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

“Bundan 2 yıl önce gümüşün fiyatı 2,5 liraydı. Bugün 12 liraya yakın bir seviyede. Bir yıldır merkez bankalarının politikalarından dolayı gümüş baskılanıyor. Yükselişi altına kıyasla daha hızlı oluyor. Sabrı seven bir emtia. Uzun vadede yatırımcı olmak gerekiyor” dedi.

 

Öte yandan güçlenen dolar kurunua değinen Memiş," Gümüş üzerinde baskılanma biraz daha devam edebilir ne kadar devam ederse dolar sahipleri de satanların fiziki altınlarını stoklamaya devam ediyorlar." diye konuştu.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? Gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? İşte 25 Ekim 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? 25 EKİM 2022 GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI

Gümüş fiyatları 25 Ekim 2022 Salı günü yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak edenler bugünkü gümüş fiyatlarını merak ediyor. 

 

Gümüş fiyatları bugün alış fiyatı 11,40 TL, satış fiyatı ise 11,87 TL seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 19,08 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

''10 gram gümüş alınmalı'' diyen İslam Memiş uyardı! Mutlaka yapın