29 / 04 / 2024

Gümüşsuyu Halı pazarda çıtayı yükseltti!

Gümüşsuyu Halı pazarda çıtayı yükseltti!

Dünyanın her yerinde kendi adı ve markasıyla satışını gerçekleştiren tek yerli markası Gümüşsüyü Halı, pazarda çıtayı yükseltti. 2015 yılında 150 milyon TL ciro hedefleyen şirket, ihracat hedefinin en büyük adımını ise Almanya'da atıyor.



Dünyanın her yerinde kendi adı ve markasıyla satışını gerçekleştiren tek yerli markası Gümüşsüyü Halı, pazarda çıtayı yükseltti. 2015 yılında 150 milyon TL ciro hedefleyen şirket, ihracat hedefinin en büyük adımını ise Almanya'da atıyor. Sanayideki öncülüğünü Türkiye'de ilk makine halısını üreterek ispatlayan Gümüşsüyü Halı, Türk halıcılığının gücünü ve markasmı yurtdışı pazarlara taşıma hamlesinde yeni bir adım daha atıyor.


1952 yılından günümüze "Hangi Halı değil Hangi Gümüşsüyü" sloganıyla sektörde emin adımlarla büyüyen Gümüşsüyü Halı, geçtiğimiz yıl boyunca durgun olan sektörün en hızlı 'dağılım' ve 'yayılım' gösteren markalarından biri oldu. Bu ivmesinde hızını kesmeyen Gümüşsüyü Halı, 2015 yılına ilişkin belirlediği ciro ve ihracat hedefleri çerçevesinde şimdi Almanya pazarında kök salıyor.


Avrupa'ya yönelik açılım


Dünyanın her yerinde kendi adı ve markasıyla satışını gerçekleştiren, tek Türk halı markası olan Gümüşsüyü, Avrupa'nın merkezi kabul edilen Almanya'da şirket, depo kuruyor. Gümüşsüyü Halı, ekim ayında faaliyete geçirdiği Almanya yatırımı sayesinde Avrupa'ya yönelik üretim ve satışını daha da hızlandırmış oldu. Yerli bir marka olarak yurtdışı pazarına yönelik böyle bir açılım getirmekten mutluluk duyan Gümüşsüyü Halı, yurtiçi pazarında da hızlı bir büyüme gösterecek.  Nevzat Erkman, "Gümüşsüyü geçtiğimiz yıl boyuna durgun olan sektörün en hızlı 'dağılım' ve 'yayılım' gösteren markalarından biri oldu" diyor.


Gümüşsüyü Koleksiyonu sosyal medyaya taşınıyor


Yıllardır geniş ve kaliteli halı koleksiyonları üreterek rakiplerinden ayrılan Gümüşsüyü, koleksiyonuna saf yün halılar ve milyon noktalı saf halılar da ekleyerek piyasadaki öncülüğünün altım çizmeyi sürdürüyor. Koleksiyonlarım artık sosyal medyaya da taşıyan Gümüşsüyü Halı, bugünlerde yılların ve ilk olmamn getirdiği tecrübesini sosyal medyada aktif hale getiriyor. Gelenekselliği ve modem tarzları, son sistem teknoloji ile aynı kon-sept çizgisinde harmanlayarak müşteri portföyünü, her geçen gün genişletmeye devam eden Gümüşsüyü; Tvvitter, Facebook ve web'te faaliyetlerini ve yemliklerim çok daha geniş kitlelerle paylaşıyor olacak.


Dünya Real Estate Dergisi 


Geri Dön