13 / 05 / 2024

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği ''gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusuna net yanıtı vererek, zirve rakamı açıkladı ve çarşı pazarın karışacağını söyledi. Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!



GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI!

15 Aralık 2022 gümüş fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar?'' sorularını aratıyor. 

 Gümüş fiyatları alış fiyatı 13,76 lira, satış fiyatı ise 14,23 liradan işlem görüyor. Bugünn gümüşün ons fiyatı 23,09 dolardan değerleniyor.

Gümüş fiyatları tozu dumana kattı! 1 gram gümüşü bile olanlar hemen baksın!  13 Aralık 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön