28 / 04 / 2024

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği ''gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusuna net yanıtı vererek, zirve rakamı açıkladı ve çarşı pazarın karışacağını söyledi. Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!



Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. ABD enflasyon rakamları ile birlikte rekor seviyelere yükselen gümüş için yatırımcılar yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Yatırımcıların ''Gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusunun yanıtı yine İslam Memiş'ten gelirken çarşı pazarı karıştıracak zirve rakamı açıkladı. Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön