03 / 05 / 2024

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatırımcıların altından sonra en çok ettiği gümüş fiyatlarında, dalgalanmalar durulmuyor. Gümüşün güncel fiyatı herkesi şaşırtıyor. Çeşitli teoriler ortada dolanıyorken, gümüşün geleceği ne olacak? İşte güncel gümüş fiyatları 15 Eylül 2022.



Analistlerin verilerine göre, Fed başkanı Powel’ın yaptığı en son konuşmasında, faiz rakamlarını piyasa verilerine göre arttıracağız demişti. Bu açıklamaya göre enflasyon rakamları düşük gelirse, ons bazında artışlar görülebilir.

Yatırımcıların ilk tercihi olan altından sonra hiç kuşkusuz ikinci sırada gümüş yer alıyor. Açıklanan bazı değerlendirmelere göre, yatırımcıların merak ettiği ve araştırmış olduğu gümüş fiyatları bu senenin ocak ayından itibaren sert düşüşler gerçekleşti. Gümüş fiyatları resmen yerle bir olmuşken gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar da ne olduğunu şaşırdı.

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Peki, merakla takip edilen gümüşün 15 Eylül 2022 güncel fiyatı ne kadar? Gümüş yeni güne nasıl başladı? Elinde gümüş olanlar ne yapacak? Gümüşte son durum ne?

Fiyatlarının sürekli değiştiği gümüşte  fiyatlar düşmeye devam ediyor. Düne göre yüzde 1,15 düşüş görülürken, gümüş alımları 11 lira 48 kuruştan işlem görüyor. Satış fiyatı ise 12 lira 02 kuruştur.

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın!

Yatırımcılar dikkat... Selçuk Geçer dolar ve altın için ilk kez bu rakamı verdi!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 14 Eylül Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön