30 / 04 / 2024

Gümüşü olanlar dikkat! Gümüş yükseliyor! İşte 18 Eylül 2022 gümüş fiyatları!

Gümüşü olanlar dikkat! Gümüş yükseliyor! İşte 18 Eylül 2022 gümüş fiyatları!

Gümüşe yatırım yapanlar gümüş fiyatlarının nasıl bir seyirde olduğu hakkında araştırmalar yapıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş'te son durum ne? İşte 18 Eylül 2022 gümüş fiyatları...



Altından sonra en güvenli yatırım aracı olarak görülen gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırıyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, yatırımcıların merak ettiğ gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşamıştı. Yaşanan bu durum, yatırımlarını gümüşe yapan vatandaşları da üzdü.

Amerika Merkez Bankası FED'in 75 baz puan artırımı kararı sonrasında yapılacak açıklamalarda (Powell) oldukça etkili olacak gibi görünüyor.

Gümüşü olanlar dikkat! Gümüş yükseliyor! İşte 18 Eylül 2022 gümüş fiyatları!

Dünyaca ünlü analistlerin yaptıkları araştırmalar gözler önüne seriyor ki dolar ve euro da satın alımlar azaldığında, altın ve gümüş gibi yatırım araçlarında yükselişler kendini gösteriyor.

Peki, yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında olan gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları bugüne  nasıl başladı? İşte gümüş fiyatları 18 Eylül 2022…

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön