14 / 05 / 2024

Gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat! 

Gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat...



Yaptığı açıklamada Haziran ayından sonra emtia fiyatlarında ciddi yükselişlerin olacağını kaydeden İslam Memiş gümüş fiyatlarının 20 TL, gümüşün ons fiyatının ise 40 dolar seviyesini aşacağını dile getirdi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? 30 Nisan gümüş fiyatları kaç TL oldu? Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüşün gram fiyatı kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 30 Nisan 2023...

Gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! 1 gram bile gümüşü olanlar aman dikkat! 

GÜMÜŞ FİYATLARI 30 NİSAN 2023!

30 Nisan gümüş fiyatları pek çok yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüşü olanlar ya da gümüş almak isteyenler "Gümüş fiyatları bugün ne kadar, gümüş kaç TL, gümüş kaç lira?" sorularının cevaplarını merak ediyor. 

Ons gümüş fiyatı an itibarıyla 25,07 dolar, gümüşün gram fiyatı 16,26 TL, satış fiyatı ise 17,20 TL.

1 doların ne kadar olacağı açıklandı! Yastık altında doları olanlar bu rakama inanamadı!

Altın gümbür gümbür geliyor! Bu son dakika altın fiyatlarını görenler inanamadı! İşte 30 Nisan 2023 altın fiyatları

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön