27 / 04 / 2024

Gün-Er İnşaat, Manas Evleri ile konutta konforu sağlıyor!

Gün-Er İnşaat, Manas Evleri ile konutta konforu sağlıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik sektöründeki 21'inci yılını kutlayan Gün-Er İnşaat, Manas Evleri markasıyla konutlarda konforu sağlarken sosyal yaşam alanlarıyla da göz dolduruyor.



Faaliyetlerine Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgesinde devam eden Gün-Er İnşaat, gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik sektöründeki 21'inci yılım artan başarı grafiğiyle taçlandırıyor. 

2008'de kurulan 'Manas Evleri' markası ile geliştirilmiş modern yaşam merkezlerini yeniliklerle sunuyor. Şirket, Melita Konakları, Fatih Villaları, Uygur, Babür, Altınordu, Türkmen gibi toplamda 2 bini aşkın sayıda konutun yer aldığı çok sayıda yenilikçi projeyi Malatyalılar çok sevdi. Son proje ise Göktürk Sitesi... Geçtiğimiz aylarda mimarisiyle yeşil ve mavinin muhteşem uyumunun sergileneceği Göktürk Sitesi'nin lansmanı yapan Manas Evleri'nin şehirdeki yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 

Giin-Er İnşaat'ın yönetim kurulu üyelerinden Erdal Ertuğrul, Malatya'nın tarihte bürokrasinin ilk kurulduğu topraklar üzerinde kurulduğuna dikkat çekerek, "Bürokrasi ile beraber düzenli kent anlayışı ve insanların profesyonel çalışma şartlarının temelleri atılmıştır. Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaptığımız projelerimizi devam ettirmekle beraber köklü medeniyetlerin yaşadığı şehrimizin geleceğine de yakışır yatırımlarımıza ara vermeden sürdü uryoruz" dedi. 


'SORUMLULUK SAHİBİYİZ'

Malatya'ya sağladıkları birçok yatırımın yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde öncü olan firmanın yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Emin Güneş ise "Yükselmemizin sırrı, samimiyetimiz, insanlığa olan inancımız ve gerçekçiliğimizde. Her markanın ticari kaygıları mutlaka ki vardır. Fakat aynı zamanda içinde yaşadığımız dünyaya karşı sorumluluklarımızı da unutmamalıyız. Eğitim ve sağlık konularında çok hassas davranıyoruz Kazanmak kadar kazandırmanın da önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizler Malatyalı işadamları olarak dünyada seyreden kriz ortamına rağmen gelişen ve güçlenen şehrimizi temkinli emin adımlarla ilerleyerek daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 


GÖKTÜRK SİTESİ'NİN LANSMANI YAPILDI

GEÇTİĞİMİZ aylarda mimarisiyle yeşil ve mavinin muhteşem uyumunun sergileneceği Göktürk Sitesi'nin Lansmanı yapan Manas Evleri'nin şehirdeki yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 


Sabah 


Geri Dön