05 / 05 / 2024

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Peki, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, hangi şirketlerde ve hangi alalarda görev aldı? Avukatlık mesleğine devam ediyor mu? İşte Av. Günay Savaş ile ilgili merak edilen her şey...

HANGİ ALANLARDA ÇALIŞTI?

1971 - 2005 yılları arasında İstanbul Barosu’nda kayıtlı serbest avukat olarak çalışmalar yürüten Günay Savaş, Torunlar A.Ş. ve Orjin Deri A.Ş.’de uzun bir süre hukuk danışmanı pozisyonunda çalışmalarına başarı ile devam etti. Başarı merpenlerini bir bir çıkan Av. Günay Savaş, hâlâ İstanbul Barosu’nda avukat olarak çalışmalarını yürütüyor.

Türk iş insanı Av. Günay Savaş, bunun yanı sıra, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor.

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

YEŞİL GYO HAKKINDA

Vizyon

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, (Yeşil GYO) profesyonel bir şekilde biçimlendirilen organizasyon şeması ve şeffaf kurumsal yönetim anlayışı ile beraber , alışılmışın dışında standartları değiştiren, öncü projelere istikrarlı ve sürdürülebilir bir biçimde yatırım yapmaya sürdüren bir GYO şirketi olarak kendi alanında iddialı bir konumda yer alıyor.
Misyon

Yeşil GYO yaptığı bütün çalışmalarını, yenilikçi ve kendine has projeler ortaya koyarak kârlılığını artırmak, son teknolojinin eseri, deprem felaketine dirençli malzeme ve sistemler ile beraber yeni yerleşim merkezleri kurmak ve yatırımcıların riskini minimuma indirmek hedefi ile dengeli bir portföy yapısına sahip olma amacı ile yürütmeye devam ediyor.

Cengiz Dilli ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Cengiz Dilli’nin hayatı...

Sami Duman ne iş yapıyor? Yüksek lisansını hangi okulda yaptı? Sami Duman’ın hayatı...

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

 


Geri Dön