01 / 05 / 2024

 Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

 Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ahmet Çelik ne iş yapıyor? Ahmet Çelik nereli ve hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...



Türk iş insanı Ahmet Çelik, 1962 yılında Çorum’un Alaca ilçesinde dünyada geldi. Çelik, 1988 senesinde ise Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1987 – 1990 seneleri arasında Sinpaş Yapı A.Ş. de muhasebe bölümünde görev aldı.

NE ZAMAN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU?

1992-2001 seneleri arasında satın alma servisinde Şef Müdür ve Genel Müdür yardımcılığı pozisyonlarında görev alan Türk iş insanı Ahmet Çelik, 2001 – 2007 yılları arasında da Genel Müdür Yardımcılığı görevinin yanı sıra grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği pozisyonlarında da görev aldı.

  Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

NE ZAMAN GENEL MÜDÜR OLDU?

2007 senesinde Sinpaş Yapı A.Ş. Genel Müdür olarak çalışmalarına devam eden Ahmet Çelik, 2013 senesinden itibaren de Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili pozisyonda görevine başarı ile devam ediyor.

Peki, Türk iş insanı Ahmet Çelik başka hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Ahmet Çelik hakkında merak edilen diğer ayrıntılar...


Geri Dön