27 / 04 / 2024

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...



Türk iş insanı Ünal, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2000 senesinde mezun oldu. Sertan Ünal, aynı zamanda SPK lisanslı gayrimenkul değerleme uzmanı olduğu bilinmektedir.

İŞ HAYATINA NE ZAMAN BAŞLADI?

Ünal, İş hayatına 2001 senesinde askerlik hizmetini yaparken Millî Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Başkanlığı’nda İnş. Müh. Atğm. olarak başlamıştır. Daha sonra, 2002-2005 yılları arasında inşaat ve mühendislik firmalarında şantiye deneyimi edinmiştir. 2005 senesinde serbest olarak değerleme sektöründe görev almaya başlamıştır.

 Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

TSKB GAYRİMENKUL’E NE ZAMAN KATILDI?

Türk iş insanı Sertan Ünal, 2007 senesinde TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bünyesine katılarak İzmir Şubesinde Değerleme Uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır. 2010 senesinde İzmir Şube Yönetmeni pozisyonda çalışmaya başlayan Ünal; daha sonra, Yönetmen/İzmir Bölge Sorumlusu unvanıyla üç sene boyunca verilen ciro, yüklenici sayısı ve müşteri adedi hedeflerinin gerçekleştirilmesi, bağlı 6 kadrolu, 40 sözleşmeli personelin sevk ve idari yöneticiliği görevini yürütmüştür. 2013 senesinden itibaren Teminat Değerleme Departmanında Yönetici pozisyonunda görev almaya başlamıştır.

İşte detaylar...


Geri Dön