10 / 05 / 2024

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...



Ünal, 2013 yılı Ocak ayından itibari ile teminat değerleme departmanı merkez kadrosunda yönetici sıfatıyla görev almıştır. Ünal, bu sırada; İzmir, Ankara, Antalya, Bursa ve  Adana  şubelerinin teminat değerleme departmanlarına teknik konularda destek olarak yüksek değerli raporların teslim edilmeden önce son onaylarının verilmesi ve bunun yanı sıra, departman bazında müşteri ilişkilerinden sorumlu olarak mevcut sürecin iyileştirilmesi, sürdürülebilirliği ve müşteri memnuniyetinin sağlanması görevlerini yürütmüştür.

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

NE ZAMAN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU?

2015 senesinde ise aynı departmanda Müdür olarak çalışmaya başlayan Ünal, 2015 yılı Ekim ayı itibarı ile TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’nin Teminat Değerleme Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almaya başlamıştır.

Değerl4 4 4 eme ve danışmanlık alanlarında yaklaşık 10 senelik deneyimi bulunan Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal, halen Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Makbule Yönel Maya ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor?


Geri Dön