28 / 04 / 2024

  Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı

  Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, merakla beklenen Kanal İstanbul Projesi güzergahının resmi olarak açıklanmasından sonra Kanal İstanbul için bazı ifadelerde bulundu...

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi 29 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 29 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 16 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yaptığı açıklamada ilçedeki metruk binaların yıkılacağını söyledi.

Arnavutköy Belediyesi'nden 59.7 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy, Hadımköy, Haraççı, Ömerli ve Sazlıbosna'da bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 59 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek binası açılıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yaptığı açıklamada Hadımköy bölgesine Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binasının açılacağını söyledi.

  Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı Haberi

  Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Kanal İstanbul ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Arnavutköy ilçelerinden geçecek olan Kanal İstanbul Projesi’ne ilişkin, “Arnavutköy ilçesini her yönüyle dönüştürecek ve geliştirecek bir nitelikte. Bir yandan ilçe ekonomisini şaha kaldıracak potansiyeli diğer yandan çevre ve şehircilik yönünden ilçenin imar ve dönüşümüne katkısı olacağı muhakkaktır” dedi.

Merakla beklenen Kanal İstanbul Projesi güzergahının resmi olarak açıklanmasından sonra Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, büyük kısmı ilçelerinden geçecek olan projeye ilişkin soruları yanıtladı. 

Arnavutköy Belediyesi'nden alınan habere göre Dünya çapındaki bu projenin büyük ölçüde ilçeleri sınırında kaldığını vurgulayan Başkan Baltacı, “Böyle önemli bir proje ilk açıklandığında bir Arnavutköylü olarak çok heyecanlanmış ve sevinç duymuştum. Geçen süre zarfında hayata geçmesi için yapılan çalışmaları ve açıklamaları büyük bir dikkatle takip ettim. Şükürler...