21 / 05 / 2024

  Dragos Grup İnşaat adres 

  Dragos Grup İnşaat adres 

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Var tarafından kuruldu.

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Var tarafından kuruldu.

Emperia Dragos'ta 732 bin TL'ye! Yeni proje!

Maltepe Dragos'ta inşa edilen Emperia Dragos projesi Ulusal Grup imzası taşıyor. Projede 144 adet konut bulunuyor.

Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri!

Yılmazlar İnşaat EN Grup imzasını taşıyan proje 4 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos tapu teslimleri ne zaman yapılacak?

Maltepe Ona 9 Dragos satış fiyatı!

Yılmazlar İnşaat EN Grup imzasıyla yükselen Ona 9 Dragos projesinde tapular hemen veriliyor. Maltepe Ona 9 Dragos satış fiyatı dairelerin alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Ona Dokuz Dragos Evleri fiyat!

Ona Dokuz Dragos Evleri, Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından hayata geçiriliyor. Proje "Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Ona Dokuz Dragos nerede?

Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından hayata geçirilen Ona Dokuz Dragos projesinde tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ona Dokuz Dragos nerede?

Ona9 Dragos fiyat!

Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından hayata geçirilen Maltepe Ona9 Dragos projesi Kadıköy Bağdat Caddesi'ne 10 metre uzaklıkta yükseliyor. İşte Ona9 Dragos fiyat...

Ona9 Dragos'ta 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ona 9 Dragos, İstanbul’un Anadolu Yakası'nda Maltepe ilçesinde yükseliyor. Yılmazlar İnşaat EN Grup güvencesi ile yükselen projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Özderici Gayrimenkul'den Nuvo Dragos 'ta 183 bin 650 TL'ye!

Özderici Gayrimenkul'den Nuvo Dragos"ta fiyatlar 183 bin 650 TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla 120 aya yüzde 0.77 faizle konut kredisi kullanılabiliyor. Taksitler 1.710 TL'den başlıyor

Önay Grup'un Önay Garden Residence 'ında ilk yıl taksit yok! 150 bin TL'ye 1+1!

Önay Grup tarafından inşa edilen Önay Garden Residence"ta yeni yıl kampanyası başladı. Projede yüzde 25 peşinat ödendikten sonra ilk 12 ay taksit ödenmiyor...

Kuzu Grup Başkaşehir için sözleşme imzalıyor

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Başkaşehir projesi için Kuzu Grup'u sözleşme yapılmak üzere yazı ile davet etti

TOKİ 'nin kasım ayı galibi Kuzu Grup oldu!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), satışına devam ettiği 6 projenin birinde Artaş İnşaat, diğer üçünde Kuzu Grup olmak üzere dört projede satış gerçekleştirirken 28 konut yeni sahiplerini buldu.

CVK Grup, Park Otel'i yenileyerek 2012'de açacak!

İstanbul'un en çirkin 5 yapısı arasında gösterilen Park Otel'i geçtiğimiz temmuzda satın alan CVK Grup yeni oteli 2012'de tamamlayacak

  Dragos Grup İnşaat adres  Haberi

  Dragos Grup İnşaat adres 


Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Var tarafından kuruldu.

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer,...