29 / 04 / 2024

  Emilia clarke nerede yaşıyor

  Emilia clarke nerede yaşıyor

Game of Thorones'un yıldız oyuncusu Emilia Clarke, Kaliforniya, Venice Beach’te yer alan malikanesini 4.4 milyon dolardan (32 milyon 750 bin TL) sattı.

Emilia Clarke Kaliforniya'daki evini sattı!

Game of Thorones'un yıldız oyuncusu Emilia Clarke, Kaliforniya, Venice Beach’te yer alan malikanesini 4.4 milyon dolardan (32 milyon 750 bin TL) sattı.

Emilia Clarke, Los Angeles'taki evini 25 bin dolara kiralıyor!

İngiliz oyuncu Emilia Clarke, Los Angeles'taki evini aylık 25 bin dolara (yaklaşık 100 bin TL) kiraya vereceğini açıkladı. 

Emily Blunt ve John Krasinski'nin evleri 8 milyon dolara satışta!

Altın Küre ödülllü İngiliz aktris Emilia Blunt ve eşi John Krasinski, minik kızları Hazel ile birlikte yaşadıkları Hollywood'daki evlerini satışa çıkardı. Ailenin istediği fiyat, 8 milyon dolar!

SHP Sağlık Tasarım Danışmanlığı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

SHP Sağlık Tasarım Danışmanlığı Hizmetleri Anonim Şirketi, John Brian Clarke Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Nidakule'de kuruldu.

Tesco'nun CEO'su Philip Clarke görevini bırakıyor!

Türkiye'de Tesco Kipa mağazalarıyla faaliyet gösteren İngiltere'nin en büyük perakende şirketi Tesco, faaliyet kârının öngörülenin altında kalacağı uyarısında bulunarak, şirketin CEO'su Philip Clarke'ın görevini bırakacağını açıkladı.

Chelsea Hotel satışa çıkarıldı!

New Yorklu sanatçıların sığınağı Chelsea Hotel satılıyor. Sir Arthur Clarke'tan Sid Vicious'a kadar birçok S yeteneğe esin veren Chelsea Hotel, 65 yıl boyunca üç aile tarafından işletildi

  Emilia clarke nerede yaşıyor Haberi

  Emilia clarke nerede yaşıyor

Game of Thrones ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan  İngiliz oyuncu Emilia Clarke, Kaliforniya, Venice Beach’te yer alan malikanesini 4.4 milyon dolardan (32 milyon 750 bin TL) sattı. Milliyet'te yer alan habere göre;  Güzel oyuncu 5 milyon doları özden çıkardığı evini ilk olarak geçtiğimiz Ağustos ayında satılığa çıkarmıştı.

2009 yılında yapılan malikanede iki yatak odası ve dört banyonun yanı sıra, yüzme havuzu ve geniş bir bahçe de bulunuyor.

Emilia Clarke, Los Angeles'taki evini 25 bin dolara...