03 / 05 / 2024

  Erek Yapı İnşaat adres 

  Erek Yapı İnşaat adres 

Erek Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Bozkurt ve Mehmet Sardık ortaklığında kuruldu.

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Erek tarafından kuruldu.

Mirastan mal kaçırma iptal edilir mi? Mirastan mal kaçırma durumunda ne yapılmalı?

Mirastan mal kaçırma, miras konusunda mirasçıların anlaşmazlığa düşmesi durumunda ortaya çıkar. Bu durumda miras hak sahibi bu konuda harekete geçerek tapu iptal davası açabilir. Peki tapu iptal davası nedir, mirastan mal kaçırma durumunda ne yapılmalı? İşte mirastan mal kaçırma ile ilgili detaylar…

Yapı Kredi'den emekli hamlesi! Bankadan flaş promosyon miktarı! Hemen bakın!

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını Yapı Kredi'den alanlara özel avantajlar sunuyor! Emekliler, Yapı Kredi'ye geçerek nakit promosyon fırsatından ve ek ödüllerden yararlanabilir. İşte ayrıntılar...

Temmuz ayında kiraya ne kadar zam yapılacak?

Temmuz ayında kira sözleşmesi yenilenecek olan kiracılar gözlerini kira zammına çevirdiler. Konut kira artışlarını yüzde 25 ile sınırlayan yasa, TBMM Genel Kurulu'ndan geçerek, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Temmuz ayında kiraya ne kadar zam yapılacak?

Erek Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erek Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Bozkurt ve Mehmet Sardık ortaklığında kuruldu.

İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze'de gerçekleştirilen "Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması" sonrasında Herekeye geçerek halka seslendi. Erdoğan, "İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır." dedi...

Isparta'da imar çapı bedeline zam yapıldı!

Isparta Belediye Meclisi'nde 2017 Gelir Tarifesinde unutulan maddeleri yeniden görüşerek karara bağladı. Buna göre imar çapı bedeline zam yapıldı.

Şanlıurfa Haliliye'de kaçak yapılara geçit yok!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapılaşmanın ve projeye aykırı ilerleyen yapıların önüne geçerek, kaçak yapılara geçit vermiyor.

Bursa Karacabey'de 85 mahallede altyapı çalışması yapılıyor!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 85 mahallede süren alt yapı çalışmalarının daha da hızlandırılacağını açıkladı. Belediye Başkanı Ali Özkan, "Karacabey 85 mahallesi ile bütünleşerek modern bir şehir olacak” dedi.

Eskişehir Seyitgazi’de bisiklet yolu yapılıyor!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Keçiören'de taksi duraklarının yapım çalışmaları tamamlandı!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün taksici esnafıyla görüşerek planladığı yenileme çalışmaları sonrasında Kalaba ve Sancaktepe taksi duraklarının yapım çalışması tamamlandı.

Sinpaş Yapı Marina Ankara fiyatlar!

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişerek dizayn edildi. Sinpaş Yapı Marina Ankara fiyatlar kapsamında 1+1 ev fiyatları 258 bin TL'den başlıyor.

Rızai taksim tescili nasıl yapılır?

Rızai taksim işlemi ile; Hisseli tapu sahiplerinin kendi aralarında birleşerek gayrimenkulün hangi bölgesinin kime ait olduğuna karar verebiliyor. Rızai taksimin tapuya tescili gerekiyor. Peki, rızai taksim tescili nasıl yapılır?

  Erek Yapı İnşaat adres  Haberi

  Erek Yapı İnşaat adres 

Erek Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Bozkurt ve Mehmet Sardık ortaklığında kuruldu.

Erek Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...