28 / 04 / 2024

Yapı Kredi'den emekli hamlesi! Bankadan flaş promosyon miktarı! Hemen bakın!

Yapı Kredi'den emekli hamlesi! Bankadan flaş promosyon miktarı! Hemen bakın!

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını Yapı Kredi'den alanlara özel avantajlar sunuyor! Emekliler, Yapı Kredi'ye geçerek nakit promosyon fırsatından ve ek ödüllerden yararlanabilir. İşte ayrıntılar...



Yapı Kredi Bankası, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) bağlı emeklilere özel bir "Emeklilik Paketi" sunmaktadır. Bu paketten yararlanabilmek için emekli maaşınızı Yapı Kredi Bankası'ndan almaya başlamanız yeterlidir.

Eğer henüz emekli olmadıysanız, SSK veya Bağ-Kur emekliliği için e-Devlet/SGK Müdürlüklerine başvurunuzda Yapı Kredi'yi tercih edebilirsiniz. Emekli Sandığı'ndan emekli olacaksanız, çalışmakta olduğunuz kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na başvuru dilekçenizde Yapı Kredi'yi tercih edebilirsiniz.

 Yapı Kredi den emekli hamlesi! Bankadan flaş promosyon miktarı! Hemen bakın!

Eğer zaten bir Yapı Kredi müşterisiyseniz, Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden kolayca emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Ayrıca, 444 0 444 / 0850 222 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilir, nüfus cüzdanınızla en yakın Yapı Kredi şubesine uğrayabilir veya e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşıyabilirsiniz.


Geri Dön