28 / 04 / 2024

Yapı Kredi'den Ocak ayına özel kampanya! Gıda harcamalarınıza 200 TL hediye

Yapı Kredi'den Ocak ayına özel kampanya! Gıda harcamalarınıza 200 TL hediye

Yapı Kredi'den Word kartına sahip olanlara özel, Gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız her 1500 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplamda 200 TL Worldpuan hediye! veriyor. Kampanya detayları haberimizde.



Kampanya Koşulları ve Kampanya tarihi

Kampanya 20-31 Ocak 2023 tarihleri arasında uygulanacaktır. Kampanyaya dahil sektör ve üye işyerleri Yapı Kredi World Üye İşyerleri’ndeki fiziki ve sanal Yapı Kredi POS’ları aracılığı ile yapılacak gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri  sektörleri içindeki alışverişler kampanyaya dahildir.

Yapı Kredi den Ocak ayına özel kampanya! Gıda harcamalarınıza 200 TL hediye

Kampanya katılım kanalları

Kampanyaya SMS (kısa mesaj) yolu veya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.
Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır. Kampanyaya dahil harcamalar

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 1500 TL ve üzeri harcamanın ilki kampanya kapsamındadır.
Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’ları içerir.

Anadolubank, Vakıfbank ve Albaraka Worldcard’lar kampanya kapsamı dışındadır.Nakit çekim, iade ve puan kullanımı işlemleri kapsam dışıdır.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön