05 / 05 / 2024

  Moral Kunter kimdir

  Moral Kunter kimdir

Ev Kullanım Alışkanlıkları Araştırması sonuçlarına göre çekirdek aile yapısı hakimiyetini ilan etmiş görünüyor. Yeni nesil evlerde balkon ve bahçeler nefes alma alanı olarak önem taşıyor.

Borsa yine kayıpta! 21 Mart BIST 100 endeksi ne oldu? En fazla hangi hisse senetleri işlem gördü?

Küresel piyasalardaki riskler nedeniyle pay piyasalarındaki moral bozukluğu devam ediyor. Borsa İstanbul günü yine düşüşle kaybederken, döviz fiyatlarında sınırlı yükselişler gözlendi.

Önümüzdeki aya kadar sabredin! Rekor ikramiye geliyor! 

Bayram ikramiyesi, çalışanlara Ramazan Bayramı veya Kurban Bayramı öncesinde, yılda iki kez, işveren tarafından ödenen bir ödemedir. Bayram ikramiyesi, işverenlerin çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak, bayram coşkusunu paylaşmak ve ekonomik zorluklarını hafifletmek amacıyla verilir.

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kunter İnşaat Danışmanlık Metal Reklam Ofis Malzemeleri Oto Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Altın fiyatları 30 lira birden düştü! İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatları bir anda düştü. Fed kararı sonrası piyasalar moral bulmuştu. Altın fiyatları zirve seviyeleri test etmişti. Ancak akşam saatlerinde altın fiyatlarında büyük bir düşüş görüldü. İşte tüm detaylar...

Kunter Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kunter Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mustafa Çödek tarafından kuruldu.

Çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor!

Toplamda 25 bin işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin (TİS) imzalanması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Salonunda tören gerçekleştirildi. Törende çalışanların günlük ücretlerine zam müjdesi de geldi...

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertan kunter tarafından kuruldu.

GYODER ve KONUTDER'den 'konut satışları' değerlendirmesi!

GYODER Başkanı Kalyoncu, düşük faiz oranlarının konut satışlarında rekoru getirdiğine dikkat çekerek, "En önemlisi de hem vatandaşımız konut sahibi oldu hem de gayrimenkul sektörü zorlu bir dönemde büyük moral kazandı" diye konuştu.

Konut satışlarındaki rekor artış tarihin en düşük faizleriyle geldi!

Mehmet Kalyoncu, “Konut satışlarındaki rekor artışta, kamu bankalarının tarihin en düşük faiz oranlarıyla sunduğu konut kredilerinin etkisi çok yüksek oldu. En önemlisi de hem vatandaşımız konut sahibi oldu hem de gayrimenkul sektörü zorlu bir dönemde büyük moral kazandı” diye konuştu. 

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

  Moral Kunter kimdir Haberi

  Moral Kunter kimdir

Türkiye genelinde yüzde 78’lik bir kesim 2 ila 4 kişilik evlerde yaşıyor. 5 ve üzeri hane nüfusunun ağırlık kazandığı bölgeler Doğu ve Güneydoğu Anadolu. Evlerde salon dönemi geride kalıyor. Misafire özel salonu olan evlerin oranı yalnızca yüzde 22.

Balkon ve bahçeler nefes alma alanı olarak önem taşıyor. Her 10 evden 9’unda balkon ya da bahçe var ve en çok aileyle vakit geçirmek için kullanılıyor.

Emlakjet, Türkiye’nin 7 bölgesinde ev yaşamının nasıl şekillendiğini ortaya koymak üzere Adgager araştırma şirketiyle birlikte gerçekleştirdiği Ev Kullanım Alışkanlıkları çalışmasının sonuçlarını açıkladı.

Üç haneden biri 120 metrekarenin üzerinde

Araştırmaya göre Türkiye’de hanelerin yüzde 35’i 120 metrekareden büyük, yüzde 28’i 100-120 metrekare arası, yüzde 22’si 80-100 metrekare arası evlerden oluşuyor. Daha geniş ailelerin ağırlıkta olduğu ve arazinin daha kolay bulunabildiği...