03 / 05 / 2024

  Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme 

  Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

İdealist GYO 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

İdealist GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2019 Yılı Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırıldı.

İdealist GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

İdealist GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık A.Ş ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Nurol GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

Akfen GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Adım Gayrimenkul ve Değerleme, Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Nurol GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Nova Taşınmaz Değerleme, Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Terra Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Kale'nin çevre dostu ürünü Smart banyolarda akıllı çözümler sağlıyor!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı çözümler üretiyor. ‘Smart’ yaklaşımıyla geliştiren Kale, tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor.

Deniz Saydam, JLL Türkiye’nin Kurumsal Pazarlama Müdürü oldu!

Küresel deneyimini Türkiye’deki projelere taşıyan JLL Türkiye, birçok başarıya imza atan kadrosunu güçlenmeye devam ediyor. Sektörün deneyimli isimlerinden Deniz Saydam, JLL Türkiye’nin Kurumsal Pazarlama Müdürü olarak atandı.

Şirketlerden SMS yasağına tepki: Kurumsal hafıza siliniyor!

SMS ve e-mail yoluyla tüketiciye izinsiz gönderim yapılmasının 1 Mayıs’tan itibaren yasaklanması, tüketiciler için bir devrim ancak şirketler ‘kurumsal hafızamız siliniyor’ endişesi yaşıyor..

Smart City İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart City İnşaat Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 17 Mart 2015'te Zıad Abunada Müdürlüğü'nde kuruldu.

Smart Hotels İzmir hizmete girdi!

Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

Özak GYO Kurumsal Yönetim Komitesi'ni açıkladı!

Özak GYO A.Ş., Yatırımcı İlişkileri Direktörünün istifasının ardından Kurumsal Yönetim Komitesi üyelikleri ve görev dağılımıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na güncelleme bildiriminde bulundu. İşte açıklama...

  Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme  Haberi

  Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO tarafından, değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.' den, ayrıca 2019 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi. 

Nurol GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirket'imizin, 2019/02 sayılı Yönetim Kurulu Kararıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III N48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi" başlıklı 35'inci maddesi uyarınca portföyümüzde bulunan ve aynı Tebliğ'in 34'üncü maddesi uyarınca değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Nova Taşınmaz...