18 / 05 / 2024

  yedikule Cer İstanbul satış ofisi adres

  yedikule Cer İstanbul satış ofisi adres

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan Yedikule Cer İstanbul projesinde 1+1'den 6+1'e kadar daire alternaitflerine yer veriliyor..

Yedikule Hisarı restorasyonunda son durum ne? 

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından restore edilen Yedikule Hisarı'nda ilk etap olan duvar güçlendirme ve orta avlu peyzaj çalışmaları devam ediyor. 

Cer İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Yedikule Hisarı'nın restore edilmesi 20 yılı bulacak!

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve ekibi Yedikule Hisarı'nın restorasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekipten Sit Alanları Alan Yönetimi eski Başkanı İhsan Sarı, restorasyon çalışmalarının 20 yılı bulacağını belirtti.

Yedikule Hisarı etap etap restore edilecek!

16 yüzyıl boyunca tarihe tanıklık eden Yedikule Hisarı, tekrar kapılarını açıyor. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yapının İstanbul'a gelen turistlerin yarım gün daha fazla kalmasını sağlayacak yeni bir rota olacağından bahsetti.

Yedikule Hisarı restore edilecek!

Türkiye’nin ve dünyanın en eski açık hava müzelerinden biri olan, İstanbul’un sembol yapılarından Yedikule Hisarı, tekrar halkla buluşacak.

Yedikule Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedikule Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harbi Çevik tarafından kuruldu.

Cer İstanbul projesinin örnek dairesi tamam!

Bulunduğu bölgeye değer katan projelerin markası olan Ege Yapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Cer İstanbul'un örnek dairesi hazır. 

Tarihi Yedikule Hisarı ve zindanları restore edilecek!

İstanbul'un fetihten sonra surlara eklenen kısmının yer aldığı Yedikule Hisarı ve zindanları Fatih Belediyesi tarafından restore edilecek...

Cer İstanbul güncel fiyat listesi 2020!

Ege Yapı tarafından imzasıyla inşa edilen Cer İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Cer İstanbul güncel fiyat listesi 2020...

Cer Loft güncel fiyat listesi 2020!

Cer Loft güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar daire tipleri bulunuyor.

Yedikule Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yedikule Emlak ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Karademir ve Harun Gülap tarafından kuruldu.

Cer Loft ödeme planı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Cer İstanbul projesinde "Loft" daireler "Cer Loft" ismi ile lansmana özel satılıyor. Peki ödemeler nasıl yapılıyor. İşte Cer Loft ödeme planı...

Cer Loft teslim tarihi!

Ege Yapı Yedikule projesi kapsamında satışa sunulan Cer İstanbul projesindeki 36 loft daire satılıyor. Peki teslimler ne zaman yapılacak? İşte Cer Loft teslim tarihi...

  yedikule Cer İstanbul satış ofisi adres Haberi

  yedikule Cer İstanbul satış ofisi adres

Toplamda 120 adet daireden meydana gelen Cer İstanbul projesi  Emlak Konut güvencesiyle  Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

40 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan  Ege Yapı Cer İstanbul projesinde 1+1'den 6+1'e kadar daire alternaitfleri sunuluyor. 

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan Yedikule Cer İstanbul projesinde daire büyüklükleri 60 metrekare ile 348 metrekare arasında değişiyor.  

Yedikule Cer İstanbul'da satılık daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2020 yılında yapılması planlanıyor. 

Cer İstanbul Ege Yapı konum!
İstanbul Avrupa yakasında Yedikule'de hayata geçirilen  Ege Yapı Cer İstanbul projesi "Nesilden nesile aktarılacak paha biçilemez bir eser" olarak basına tanıtılıyor. 

Avrasya Tüneli'ne 3 dakika, 
Yenikapı metro istasyonuna 4,5 dakika
Yenikapı feribot iskelesine 4,5 dakika
Atatürk Havaalanına 19 dakika
İstanbul Üniversitesi 13 dakika
İstinye...