06 / 05 / 2024

1 Gayrimenkul Geliştirme

1 Gayrimenkul Geliştirme

1 Gayrimenkul Geliştirme ve Projelendirme Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veli Fırat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon 586 bin 608,66 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Esat Emanet ve Sebahattin Emanet ortaklığında kuruldu.

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Talal Ashkar tarafından kuruldu.

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Savaşan tarafından kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Torunlife İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlife İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile İbrahim Torun tarafından kuruldu.

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ömer Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Beykoz Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çıkrıkcıoğlu tarafından kuruldu.

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasarcı tarafından kuruldu.

Array Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Array Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon 80 bin TL sermaye bedeli ile  Salih Burak Demirkaya tarafından kuruldu. 

Egemall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat A.Ş. kuruldu!

Egemall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat A.Ş. 1 Ağustos 2017 tarihinde İzmir’de kuruldu. Şirketin ilk yönetim kurulu Şükrü Cem Akçay ve Sezai Nüzhet Noyan isimlerinden oluştu.

Yasmin Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yasmin Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Bahri Özgür Kayalı ve Onur Ulaş Kayalı ortaklığından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

1 Gayrimenkul Geliştirme Haberi

1 Gayrimenkul Geliştirme

1 Gayrimenkul Geliştirme ve Projelendirme Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veli Fırat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 1 Gayrimenkul Geliştirme ve Projelendirme Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar almak satmak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


1 Gayrimenkul Geliştirme ve Projelendirme Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İspar İş Merkezi,...