08 / 07 / 2024

1 kilometrelik kule

1 kilometrelik kule

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde yapılacak olan 'Krallık Kulesi' tamamlandığında 1 kilometre yükseklikte olacak. İnşaatında 80 bin ton çelik kullanılacak gökdelenin maliyeti ise 1,23 milyar dolar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Halkalı-Kapıkule arası seyahat süresi 4 saatten 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresini 4 saatten 1,5 saate düşürüleceğini açıkladı.

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile seyahat süresi 1 saat 20 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya, yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya inecek." dedi.

Halkalı-Kapıkule arası 4 saatten 1 saat 20 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Asya-Avrupa koridorunun ilk parçası olan Halkalı-Kapıkule demiryolu projesiyle ilgili ''Halkalı-Kapıkule (Edirne) arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya; yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya düşecek'' dedi.

229 kilometrelik Halkalı Kapıkule Demiryolu Hattı tamamlanıyor!

Çevreye duyarlı proje olarak öne çıkan, yatırım bedeli 10,5 milyar liraya ulaşacak 229 kilometrelik Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi kapsamındaki çalışmalar sürüyor.

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

İş Kuleleri Kule 2'deki 1.008 metrekarelik ofis İş Bankası'na kiralandı!

İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 1.008 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı...

Halk Bankası Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesini 1 yıl uzattı!

Halk GYO, Ataşehir Finans Kule binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl daha uzattı...

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

1 kilometrelik Cidde Kulesi dünyanın en uzunu olacak!

Suudi Arabistan dünyanın en uzun binasını inşa etmek için kolları sıvadı. Dünya rekorunu kıracak Cidde Kulesi tam 1 kilometre uzunluğunda olacak.

Arp Kule Ankara Ofisleri 1 milyon 250 TL'den satışta!

Gözüm İnşaat tarafından inşa edilen Arp Kule Ankara projesi 45 ofisten meydana geliyor. Arp Kule Ankara ofis fiyatları 1 milyon 250 TL'den başlıyor.

1 kilometrelik kule Haberi

1 kilometrelik kule

Dünyanın en yüksek binasının inşası başlıyor.


Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde yapılacak olan 'Krallık Kulesi' tamamlandığında 1 kilometre yükseklikte olacak.


İnşaatında 80 bin ton çelik kullanılacak gökdelenin maliyeti ise 1,23 milyar dolar.


200 kat olarak planlanan binanın 157'nci katında bir teras yer alacak.


Gökdelenin inşaasını Usame Bin Ladin'in babasının kurduğu Bin Laden Group üstleniyor.


Binanın yapılma amacının ise Suudi Arabistan'ın ekonomik ve siyasi istikrarını göstermek için bir güç mesajı göndermek olduğu belirtildi.