28 / 07 / 2024

1 kWh elektrik fiyatı

1 kWh elektrik fiyatı

TÜİK, bu yılın ocak-haziran döneminde konutlarda 1 kWh elektrik için ortalama 35,7, 1 metreküp doğal gaz için ise ortalama 103,2 kuruş ödendiğini açıkladı.

Elektriğe yüzde 38 zam geldi: 100 kWh elektrik tüketimi için 207,23 TL ödenecek!

Elektriğe yüzde 38 zam yapıldığı açıklandı. Gazeteci Barış Esen, elektrik zammı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki vatandaşlar ne dedi? İşte o paylaşıma gelen yorumlar... 

LED dönüşümü ile 1 milyon konutun elektrik tüketiminde ne kadar tasarruf edilecek?

Türkiye'de genel aydınlatmada yapılacak LED dönüşümünün, yaklaşık 1 milyon konutun senelik elektrik tüketimi kadar tasarruf sağlayabileceği hesaplanmaktadır. 

Türkiye'nin elektrik üretimi ağustos ayında yüzde 4,1 artış gösterdi

Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi ağustosta geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 4,1 yükselerek 31 milyon 360 bin 161 megavatsaat olarak gerçekleşti. Üretin ne kadar oldu ve ne kadar artış gösterdi? İşte haberin ayrıntıları...

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Deprem bölgesinde o süre 1 Kasım'a kadar uzatıldı: Elektrik ve gaz borçlarını sildirecekler dikkat! 

Depremlerden etkilenen 11 şehirde, elektrik ve gaz borçlarının silinmesi için başvuru süresi 1 Kasım tarihine kadar uzatıldı. İşte detaylar...

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vefa Çalmandalı tarafından kuruldu.

Elektrikler nerede kesilecek? İşte 1 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 1 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

İstanbullular elektriksiz kalacak! Nerede elektrikler kesilecek? 1 Mayıs 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 1 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Elektrik faturasının gözler önüne serdiği çarpıcı tablo! 7 haneden 1’i ödeyemiyor!

Enflasyonun vatandaşa somut etkisi faturalarda kendisini gösteriyor. Her 7 haneden 1 tanesinin elektrik faturasını ödeyemediği ortaya çıktı.  İşte yaşanan “enerji yoksulluğu”nun çarpıcı tablosu…

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Koç tarafından kuruldu.

1.000 liralık elektrik ve doğal gaz faturası desteği geliyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Milyonlarca çalışan kişiye elektrik ve doğal gaz faturası ile ilgili güzel haber geldi. Türkiye’nin büyük bir merak ile beklediği torba yasa Meclis’e geldi. İşveren kişiler çalışanlara 1.000 lira elektrik ve doğalgaz desteği verecek. İşte detaylar…

Derka 1 İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Derka 1 İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Seçkin Kalkancı tarafından kuruldu.

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

1 kWh elektrik fiyatı Haberi

1 kWh elektrik fiyatı
Bu yılın ocak-haziran döneminde konutlarda 1 kWh elektrik için ortalama 35,7 kuruş, 1 metreküp doğal gaz için ise ortalama 103,2 kuruş, sanayide ise 1 kWh elektrik için ortalama 24,1 kuruş, 1 metreküp doğal gaz için ortalama 89,5 kuruş ödendi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 yılının ocak - haziran dönemine ilişkin Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatları İstatistiğini açıkladı. 
Buna göre, konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2013 yılı ocak-haziran döneminde en küçük tüketim aralığı olan 1.000 kWh'nin altında ortalama 35,7 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15.000 kWh ve üstünde ise ortalama 35,6 kuruş ödedi.
Aynı dönemde sanayide ise 1 kWh elektrik için ortalama 24,1 kuruş ödendi. Sanayide bu yılın ocak-haziran döneminde elektrik fiyatlarına bakıldığında, en yüksek elektrik fiyatı en küçük tüketim aralığında...