09 / 05 / 2024

1. Mahmud şadırvanı

1. Mahmud şadırvanı

Yaklaşık 17 yıl süren yenileme çalışmaları bir süre önce tamamlanan Ayasofya Müzesi bir kez daha restore edilecek...

Altın uçmadı, resmen fırladı! 1 gramı bile olan yaşadı! 19 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Ons altın yüzde 0,03 yükselerek 1948 dolar oldu. Altın fiyatları yeni haftanın başından itibaren uçmadı resmen fırladı. 1 gramı bile olan yaşadı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ka

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı!

Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler artmaya devam ederken dolar/TL yukarı bugün yönlü hareketini hızlandırarak tüm zamanların rekorunu kırdı! Elinde 1 doları bile olanlar yaşadı! Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira?

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

1 doları olan bile yaşadı! Dolar bugün rekor kırdı! Doları olanlar çabuk bu rakama bakın!

28 Mayıs pazar günü gerçekleştirilen seçimlerden sonra, dün tarihin en yüksek seviyesine ulaşan dolar/TL kuru bugün tekrar rekor kırdı. 1 doları olan bile yaşadı! Dolar bugün rekor kırdı! Doları olanlar çabuk bu rakama bakın!

Dolar rekor kırdı! 20 TL'yi aştı! Kıyıda köşede 1  doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesiyesine ulşarak rekor kırdı. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru.

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri intibak adımı bekliyor! Eğer intibak çıkarsa emekli maaşları 1.200 Türk Lirası'na varan miktarda yükselebilecek. Hemen siz de bu son dakika haberine bir göz atın...

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ 100 bin konut Adıyaman Merkez kura sonucu...

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 2 Haziran 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 2 Haziran 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 2 Haziran 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ 100 bin konut Kahta kura sonuçları...

Tarihi Şadırvan Han yeniden hayat buldu!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Şadırvanlı Han'da başlatılan rekonstrüksiyon çalışmaları tamamlanıyor.

1. Mahmud şadırvanı Haberi

1. Mahmud şadırvanı

Ayasofya'ya Osmanlı döneminde eklenen bazı birimlerle müzenin ilk yapıldığı dönemlerden beri var olan yapılar restore edilecek. 1. Mahmud şadırvanı ve kütüphanesi restorasyonunun devam ettiği müzenin batı cephesi ve iç kısımdaki bezemeler ve mermerler onarılacak.


12 milyon lira harcanması planlanan restorasyonda, Ayasofya'da ilk yapıldığı günden beri var olan bazı yapılar ile Osmanlı döneminde eklenen bazı birimlerin ömrü...