01 / 05 / 2024

1. Organize Sanayi alanı oto pazarı

1. Organize Sanayi alanı oto pazarı

Fevzi Çakmak Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde yeni yapılacak olan açık oto pazarı için prefabrik yapıların ve çevre düzeninin ihale edileceği öğrenildi. Yapılacak yeni açık oto pazarı ile vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amaçlanıyor.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği'nde değişiklik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Bab 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Türkiye tarafından DEAŞ'tan temizlenen Bab ilçesinde kurulacak organize sanayi bölgesi için ilk adım atıldı...

Ankara 1. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi, Yeni Cimşit Mahallesi, Bağkayası Mevkii'nde Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 10 milyom 457 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Niğde'de üçüncü organize sanayi bölgesi kurulacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de üçüncü organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Tarıma dayalı organize sanayi bölgeleri yönetmeliği!

Bugünkü Resmi Gazete'de Tarıma dayalı organize sanayi bölgeleri yönetmeliği yayımlandı ve yürürlüğe girdi. Yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı..

Organize sanayi bölgelerindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Organize sanayi bölgeleri, serbest bölgeler, endüstri bölgeleri ve sanayi sitelerinde yer alan yapı ve bina sahiplerinin emlak vergisinden muaf olduğunu açıkladı.

Adana’da Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!

AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, gıda ürünlerine yönelik 3 milyar dolar değerinde yapılacak yatırımla yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 bin dönümlük yeni arazi!

320 fabrikanın yer aldığı Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 11 dönümlük yeni arazi ekleniyor...

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni cami yapılıyor!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda yeni cami inşaa ediliyor. Yeni cami için ilk harç döküldü.

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

1. Organize Sanayi alanı oto pazarı Haberi

1. Organize Sanayi alanı oto pazarı


Pazar günleri istanbul Yolu üzerinde 1. Organize Sanayi alanında kurulan açık oto alım satım pazarı, Fevzi Çakmak Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde bulunan Yeni Mobilyacılar Sitesi yanındaki boş alana taşınıyor.


27 Kasım 2013 tarihinde yapılacak olan ihale sonucunda Fevzi Çakmak Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde yeni yapılacak olan açık oto pazarı için prefabrik yapıların ve çevre düzeninin ihale edileceği öğrenildi. Yapılacak yeni açık oto pazarı ile vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amaçlanıyor. 


Oto pazarının taşınmasını değerlendiren vatandaşların bir kısmı karan desteklerken bir kısmı ise karşı çıkıyor. Samet Ölmez, Herkes burayı biliyor artık Pazar olarak. Eski pazardan buraya geldiği zaman bir zorluk yaşandı. Şimdi buradan da tekrar oraya gitmesi bizlere sıkıntı olur" dedi.


Anadolu...