22 / 05 / 2024

10 Büyükşehir Belediyesi Operasyonel Anlaşma imza töreni

10 Büyükşehir Belediyesi Operasyonel Anlaşma imza töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin ve 10 Büyükşehir Belediye Başkanının katılımlarıyla, Büyükşehir Belediyesi olarak değişen projelerimize ilişkin İşbirliği Anlaşmaları bugün saat 14: 00'da imzalanacak...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 22 milyon TL'ye sattı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 10 Mart günü toplu satışla Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na 2 ay ödemesiz ve 18 taksite bölerek sattı. Belediyenin tek tek satmak yerine toplu satışla 22 milyona sattığı parsellerden 40 milyon TL zarar ettiği iddia edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 işyerini ihaleye çıkaracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 iş yerini ihaleye çıkarıyor.Daha önce yapılan ihalelerde kiralanamayan 10 adet iş yeri için yeniden ihale düzenlenecek. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Tariş arazisi için halk oylaması yapacak!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde TARİŞ'e ait 10 dönümlük araziyi satın alan büyükşehir belediyesi, araziye uygulanacak proje için halk oylaması yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “temiz ve yaşanabilir bir çevre” için biri Aliağa'da olmak üzere 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Yenişakran'a yapılacak Atık Su Arıtma Tesisigünde yaklaşık 2 bin metreküp evsel atık suyu arıtacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi yeni binasına taşınıyor!

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeni hizmet binası arayışına giren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki 10 katlı ek binasını kiraladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MTSO'nun binasını kiraladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 1'inci Anafartalar Mahallesi'ndeki hizmet binasından Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki 10 katlı modern binaya taşınmaya başladı. Belediye'nin eski binası ise tıp merkezi olarak kullanılacak.

Sarımsaklı Plajları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu!

Balıkesir’in dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları resmen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu. Turizm cenneti olan Ayvalık Sarımsaklı Plajları 10 yıl boyunca tamamen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bahçıvanlık Kursu başvuru süresi uzatıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği “ Bahçıvanlık Kursları ”na yoğun ilgi üzerine kontenjan artırılarak, başvuru süresi 10 Nisan Cuma gününe kadar uzatıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ilk kez MIPIM'e katılacak!

10-13 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde 26’ncısı düzenlenecek dünyanın en önemli gayrimenkul fuarları arasındaki MIPIM Fuarı’na Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak..

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2 tren setini kullanıma sunuyor!

Metro sistemini daha da geliştirebilmek için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çin’deki fabrikada yapımı tamamlanan 10 adet vagondan oluşan 2 tren setini İzmirlilerin kullanımına sunmak üzere kente getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 85 vagonun alım ihalesine çıktı!

İzmir’in Metro sistemini güçlendirmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi, 85 vagonun alım ihalesine çıktı. Büyükşehir Belediyesi daha önce siparişini verdiği 10 yeni vagonu da önümüzdeki haftalarda teslim almaya hazırlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 gayrimenkul satışa çıktı!

Ankara Çankaya'da bulunan 6 gayrimenkul Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor. İhale kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.

10 Büyükşehir Belediyesi Operasyonel Anlaşma imza töreni Haberi

10 Büyükşehir Belediyesi Operasyonel Anlaşma imza töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin ve 10 Büyükşehir Belediye Başkanının katılımlarıyla, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı(IPA) fonları desteğiyle yürüttüğümüz projelerimizin faydalanıcısı Büyükşehir Belediyesi olarak değişen projelerimize ilişkin İşbirliği Anlaşmaları imzalanacak.


Avrupa Birliği fonları ve ulusal kaynaklar vasıtasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 10 altyapı projemiz, 6360 sayılı “On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” un yürürlüğe girmesiyle birlikte Büyükşehir Belediyelerine devredilecektir.


Tamamlandığında toplamda 1.482.600 kişiye hizmet verecek ve 223 milyon Avro harcanacak çevre altyapı yatırımlarının Büyükşehir Belediyelerine devri için  İdris Güllüce ve ilgili Büyükşehir Belediye Başkanlarının katılımıyla 17 Haziran 2014 tarihinde saat 14.00’da bir tanıtım toplantısı ve imza...