07 / 05 / 2024

10 milyon turist hedefi

10 milyon turist hedefi

Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın açılışında konuşan Başkan Topbaş, “Göreve geldiğimizde kongre turizminde dünya 44’üncüsü olan şehrimizi yatırım ve hizmetlerimizle zirveye taşıdık. Bu yıl 10 milyon turist bekliyoruz” dedi...

İstanbul'a 10 ayda 10,1 milyon turist!

İstanbul'u, Ocak-Ekim 2015 döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artışla dünyanın dört bir köşesinden 10 milyon 744 bin 448 turist ziyaret etti.

Siyahkalem Dubai'de 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'deki KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

KÖY projesi Dubai Cityscape'te 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, fuarda 15 birimde 8 ila 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti.

Siyahkalem KÖY Projesi 10 milyon dolar satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, fuarda 15 birimde 8 ila 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti.

BPW Gebze OSB'de 10 milyon euroluk yatırım yaptı!

Almanya'nın treyler aksı üreter firması BPW, Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 10 milyon avroluk yatırım gerçekleştirerek üretime başlıyor.

İnanlar İnşaat 10 milyon TL'lik 1. kupon ödemesini yaptı!

İnanlar İnşaat ihracı gerçekleştirilen TRSINANK1614 ISIN kodlu 10 milyon TL. nominal değerli 546 gün vadeli tahvilin 1.kupon ödemesi gerçekleştirdi.

Doğanbey ve Payamlı’ya 10 milyon liralık yatırım!

İZSU, Seferihisar’ın Payamlı ve Doğanbey mahallelerinin içme suyu şebekesini yeniliyor. Toplam 150 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme işi kapsamında, İZSU Genel Müdürlüğü 10 milyon liralık yatırım yapılacak.

İnanlar İnşaat 546 gün vadeli 10 milyon TL tahvil ihracı yaptı!

İnanlar İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'na Oyak Yatırım Menkul DeğerlerAnonim Şirketinin aracılığıyla, nitelikli yatırımcıya satış yöntemiyle 546 gün vadeli 10 milyon TL tahvil ihracı yaptığını bildirdi.

Gebze'de icradan 10 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gebze 1. İcra Dairesi, Gebze İlçesi Tavşanlı Köyü'nde bulunan fabrika binasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın bedeli 10 milyon 60 bin 78 TL olarak belirlendi.

İşte Nur Yerlitaş’ın Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evi!

Nur Yerlitaş’ın, Zekeriyaköy Sunset Sitesi’ndeki evi görenleri şaşırtıyor. Nur Yerlitaş’ın havuzlu lüks evinin yer aldığı sitede bulunan evlere 10 milyon TL değer biçiliyor.

Koç Vakfı MedAmerikan Tıp Merkezi'ne 10 milyon dolar yatırım yaptı!

Vehbi Koç Vakfı'nın bünyesinde bulunan MedAmerikan Polikliniği, yeni yasalar çerçevesinde 10 milyon dolar yatırım ile MedAmerikan Tıp Merkezi'ne çevrildi. Merkez, Bağdat Caddesi, Feneryolu'nda 9 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyor.

Bursa Osmangazi'de 10 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi İlçesi'nin Panayır ve Alaşar mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Toplam bedeli 10 milyon 78 bin 448 TL olan arsaların ihalesi 2 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Başaran Ulusoy: Türkiye 42 milyon turist sayısını aşacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, çevre ülkelerde yaşanan olumsuzluklara, Avrupa'daki bütün ekonomik daralmalara rağmen Türkiye'nin bu yıl 42 milyon turist sayısını aşmasını beklediklerini söyledi..

10 milyon turist hedefi Haberi

10 milyon turist hedefi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’de yapılan Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın açılışına katıldı. AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gümrük ve Ticaret Bakan Hayati Yazıcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katıldığı açılışta konuşan Başkan Kadir Topbaş, turizm yatırımlarının ülkelerin geleceğinde büyük yer tuttuğunu belirterek, “Günümüzde sürdürülebilir kalkınma için turizm ön plandadır, direk ve dolaylı yoldan ciddi istihdam sağlamaktadır. Cevahir Hotel İstanbul Asia’nın bu manada çok önemli olduğunu düşünüyorum. İstanbul’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İstanbul Belediye Başkanı olmadan önce Barselona’nın gelişmesini yerinde inceleme imkanı bulduğunu ve turizme büyük destek verdiklerini gördüğünü anlatan Kadir Topbaş, şöyle konuştu; “Göreve geldikten sonra ilk yaptığım iş turizm yatırımcılarını ve ilgili STK’ları bir araya getirerek Turizm Geliştirme Platformu’nu kurmak oldu. İstanbul’un...