16 / 05 / 2024

10 ocak çalışan gazeteciler günü

10 ocak çalışan gazeteciler günü

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için tebrik mesajı yayınladı. Güllüce mesajında 'Basının sorumluluklarını yerine getirebilmesinin şartı, basın özgürlüğünün sağlanmasıdır' dedi...

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 10,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan istatistiklere göre ücretli çalışan sayısı inşaat sektöründe yüzde 10,2 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 2,1 artış gösterdi.

Altın yatay seyrediyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 10 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar oldu? 10 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Borsaya 10 Ocak'tan itibaren yabancı akını başlıyor!

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcıların alımları hızla devam ediyor. Yabancıların Türk Hisselerine olan talepleri artarken, Borsa yorumcusu Ayhan Öztürk, borsaya 10 Ocak'tan itibaren yabancı akınının başlayacağını açıkladı. İşte o paylaşım...

Asgari ücret 10 bin 250 lira mı olacak? Asgari ücrete ara zam geliyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Asgari ücret 10 bin 250 lira mı olacak? Asgari ücrete ara zam geliyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Dolar bugün ne kadar? 10 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum

Doların 10 Ocak Salı günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL alış fiyatı olarak 18,77 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 10 Ocak Salı kuru…

Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi 

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatları merak ediliyor.  Peki Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

22 ayar altın bileziklerde yüzde 21'e varan indirim! Bu fırsat kaçmaz! Altınbaş 10 Ocak 2023 fiyat listesi

22 ayar altın bilezik fiyatları en çok merak edilen bilezikler arasında yer alıyor. Altınbaş'ta 22 ayar altın bilezik fiyatlarında yüzde 21'e varan indirim başladı. Peki 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altınbaş 22 ayar altın bilezik fiyat listesi 10 Ocak 2023...

Hesaplar karıştı! Kıdem tazminatındaki artış ikiye böldü! 10 yıllık çalışan…

Memur ve emekliye yapılan zamdan sonra 2023 yılı için kıdem tazminat tavanı 17 bin 904 TL olarak belirlendi. Ancak 10 yıllık çalışan için bu durum farklılık arz ediyor. İşte detaylar!

SGK'dan 10 yıl çalışan vatandaşlara müjde: Aylık 2500 TL maaş ile emekli olabilirsiniz

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından belirlenen şartlar çerçevesinde 10 yıl çalışan vatandaşlar için 2500 TL malulen emeklilik imkanı sunulacağı belirtildi.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Müjde geldi, dilekçeyle hemen emekli olun!

Milyonlarca çalışan kişi emekli olmak için gün sayıyor ve hayal kuruyor. Son zamanlarda erken emeklilik fırsatları gündemden düşmüyor. Yasalardaki bazı kanunlara göre belirli koşulları sağlayanlara erken emeklilik fırsatı sunuluyor. 10 sene çalışana emeklilik fırsatı müjdesi geldi. İşte ayrıntılar..

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! 30 Haziran'da sona eriyor!

Milyonlarca çalışanı ve işvereni ilgilendiren ücretsiz izin süresinde son aya gelindi. İş Kanunu’nun geçici 10’uncu maddesine göre işletme sahiplerine tanınan çalışanlarını ücretsiz izne çıkarma hakkı 30 Haziran tarihinde sona erecek.

Dikkat milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! SGK'dan Kod-29 açıklaması geldi!

Sosyal Güvenlik Kurumu, “Fesih kısıtından önceki dönemde aylık ortalama 17 bin çalışanın işten ayrılış nedeni ‘Kod-29’ olarak bildirilmiş iken fesih kısıtından sonraki dönemde bu sayı daha düşük olup aylık ortalama 15 bin kişidir” açıklamasını yaptı.

10 ocak çalışan gazeteciler günü Haberi

10 ocak çalışan gazeteciler günü

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Gazeteciler Günü için tebrik mesajı yayınladı. İdris Güllüce'nin mesajı aşağıda yer alıyor;



Basının sorumluluklarını yerine getirebilmesinin şartı,  basın özgürlüğünün sağlanmasıdır.

Fikir iklimimize yön veren, ilkeli, doğru, tarafsız bir anlayışla çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan, gazetecilik mesleğini, mesleğin gerektirdiği bilinç ve sorumlulukla yerine getiren, toplumu aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle sivil toplumun dinamizmini besleyen, demokrasinin sağlıklı işlemesine katkıda bulunan, haber peşinde koşan, zor şartlar altında görevini ifa etmeye çalışan cesur basın çalışanlarımızın  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” kutlar başarı dolu bir yıl geçirmelerini dilerim.

                                                               ...