29 / 04 / 2024

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Müjde geldi, dilekçeyle hemen emekli olun!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Müjde geldi, dilekçeyle hemen emekli olun!

Milyonlarca çalışan kişi emekli olmak için gün sayıyor ve hayal kuruyor. Son zamanlarda erken emeklilik fırsatları gündemden düşmüyor. Yasalardaki bazı kanunlara göre belirli koşulları sağlayanlara erken emeklilik fırsatı sunuluyor. 10 sene çalışana emeklilik fırsatı müjdesi geldi. İşte ayrıntılar..



Milyonlarca çalışan kişi emekli olmak için gün sayıyor ve hayal kuruyor. Erken emeklilik için belirlenmiş koşulların sağlanması gerekli. 

Yasalardaki bazı kanunlara göre belirli koşulları sağlayanlara erken emeklilik fırsatı sunuluyor. Milyonlarca kişiye erken emeklilik müjdesi geldi. O tarihte SGK'ya bağlı şekilde çalışmaya başlayan kişilere 2 sene erken emeklilik fırsatı sunuluyor. Çalışma hayatının ardından emekli olabilmek için bazı rakamların önemi artıyor.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Müjde geldi, dilekçeyle hemen emekli olun!

Bunlardan birisi de 3600. Prim günü bakımından 10 yıla denk gelen 3.600 gün çalışanlara hem emeklilik
imkanı sunuyor hem de kıdem tazminatı kazandırıyor. 

Peki nasıl erken emekli olunur? İşte erken emekli olmanın şartları ve 10 yıl çalışana erken emeklilik fırsatının detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön