21 / 05 / 2024

10 yeni sağlık meslek lisesi

10 yeni sağlık meslek lisesi

Milli Eğitim Bakanlığı, sağlık personeli açığını kapatmak için 2013-2014 eğitim öğretim yılında 9 ilde 10 yeni sağlık meslek lisesini hizmete açacak. Liselerin 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanıyor...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Bakan Fahrettin Koca duyurdu! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 yeni personel alacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını dile getirdi.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Sağlık Bakanlığı’nda 85 bin kişiye iş! Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte 85 bin yeni sağlık çalışanına istihdam konusu oldukça merak ediliyor. Ayrıntılar ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte detaylar…

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alacak! Personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen personel alımı/işçi alımı ile ilgili kılavuzu yayınladı. Peki 10 bin personelin alınacağı pozisyonlar için iş başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

Samsung'tan sağlık çalışanlarına özel fırsat! Büyük indirim başladı! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Samsung sağlık çalışanlarına özel seçili beyaz eşya alışverişlerinde yeni bir indirim kampanyası başladı. İşte Samsung'un sağlık çalışanlarına özel başlattığı indirimin detayları...

Sağlık Bakanlığına 20 bin personel alınacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığına 20 bin personel alınacağı açıklandı. Büyük bir heyecanla beklenen alımların nasıl yapılacağı ise merak edilmeye başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı yapacaklarını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

10 yeni sağlık meslek lisesi Haberi

10 yeni sağlık meslek lisesi

Milli Eğitim Bakanlığı, sağlık personeli açığını kapatmak için 2013-2014 eğitim öğretim yılında 9 ilde 10 yeni sağlık meslek lisesini hizmete açacak. Son yıllarda adeta iş garantili olarak görülen ve özel sektör temsilcilerinin bir bir açılışını gerçekleştirdiği Sağlık Meslek Liselerine Milli Eğitim Bakanlığı da ağırlık vermeye başladı. Bakanlık, 2'si Kayseri'de olmak üzere Adıyaman, Bingöl, Konya, Ordu, Samsun, Sivas, Tokat ve Şanlıurfa illerinde toplam 10 sağlık meslek lisesini hizmete sunacak. Adıyaman'da hemşirelik alanında “Gölbaşı Anadolu Meslek Lisesi” hemşirelik, Bingöl'de “Genç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi” hemşirelik ve tıbbi sekreterlik, Kayseri'de “Sarız Anadolu Sağlık Mesleki Lisesi” hemşirelik ve “Hamdi Oral Anadolu Sağlık Meslek Lisesi” hemşirelik ve acil tıp teknisyenliği dalında, Konya'da “Bozkır Anadolu Meslek Lisesi”, Ordu'da “Gölköy Anadolu Sağlık Meslek Lisesi”, Samsun'da Akpınar...