27 / 04 / 2024

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.



Türkiye Sigorta, Türkiye Hayat Emeklilik ’ten Bireysel Emeklilik Sözleşmesi olan müşterilerine uygun şartlarda sigorta yaptırabilecekleri bir indirim kampanyası başlattı.

Türkiye Sigorta'dan gerçekleştirilen açıklamaya göre, Türkiye Hayat Emeklilik’i tercih edenler, belirtilen tarihler arasında Türkiye Sigorta’nın kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde cazip indirim avantajlarıyla sigorta yaptırmanın keyfini yaşıyor.

Türkiye Sigorta’nın her vatandaşın ihtiyacına göre hazırlanmış geniş teminat kapsamı ile sağladığı kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinden kendileri için en uygun olanı seçen Türkiye Hayat Emeklilik müşterileri, kampanya kapsamındaki ürünlerde geçerli olacak yüzde 10 indirim imkanından faydalanabiliyor. 

Türkiye Sigorta’nın söz konusu kampanyası ile 3 farklı sigorta yaptıran Türkiye Hayat Emeklilik müşterileri, toplamda yüzde 30 indirim imkanından, uygun ödeme şartllarıyla faydalanmış oluyor.

Kampanya, bireysel emeklilik katılımcılarının yanı sıra işveren grup emeklilik sözleşmesi olan ve gruba bağlı bireysel emeklilik katılımcıları da kapsıyor. Öte yandan Türkiye Hayat Emeklilik müşterileri sistemde kalma süresi aranmadan Türkiye Sigorta’nın indirim fırsatlarıyla sigortalarını yaptırabiliyor.

Sınırlı süreyle hazırlanan bu kampanya 29 Şubat 2024 tarihlerine kadar geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, Türkiye Sigorta acenteleri ya da anlaşmalı banka şubelerinden ürünler hakkında bilgi alarak, poliçelerini indirimli olarak düzenletebiliyor.

TÜRKİYE SİGORTA NE İŞE YARAR?

Hayat dışı sigortacılık alanında; yangın ve doğal afetler, su araçları, nakliyat, su araçları sorumluluk, kara araçları, kara araçları sorumluluk, hava araçları, hava araçları sorumluluk, kaza, genel zararlar, hukuksal koruma, genel sorumluluk, kredi, hastalık/sağlık ve finansal branşlarında hizmet veriyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yürütmüş olduğu Yeni Ekonomi Programı kapsamında, Ziraat Sigorta, Güneş Sigorta ve Halk Sigorta aynı çatı altında birleşerek Türkiye Sigorta, Ziraat Emeklilik, Vakıf Emeklilik ve Halk Emeklilik aynı çatı altında birleşerek Türkiye Hayat Emeklilik olarak hizmet vermeye başlamıştır.

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

Aile konutunda şok detay! Vefat durumunda 4'te 1 miras diğer eşin olur! 


Geri Dön