17 / 05 / 2024

100 bin kişi

100 bin kişi

100 bin kişinin konut satın aldığı Esenyurt'ta, 2 yıldır süren imar sorununun çözümü için 11 Şubat tarihinde gerçekleşecek meclis toplantısı bekleniyor...

Orta Vadeli Program boyunca istihdamın yıllık 909 bin kişi artması bekleniyor!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, OVP sürecince istihdamın yıllık ortalama 909 bin kişi artmasının beklendiğini, işsizlik oranın ise 2026’da yüzde 9,3 seviyesinde gerçekleşmesinin beklendiğini paylaştı.

Tekstil sektöründe kriz: 150 bin kişi işten çıkarıldı!

Öngörülemeyen döviz kuru, artan maliyetler, pahalılaşan üretim, alım gücündeki erime, eritilemeyen stok sektöre darbe vurdu. Bu kapsamda etkilenen tekstil sektöründe son bir yılda 150 bin kişi işten çıkarıldı.

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları 26 bin kişi azaldı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, piyasa beklentilerinin altında gerçekleşen işsizlik maaşı başvuruları geçen hafta bir önceki haftaya göre 26 bin kişi azaldı.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! İşsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre söz konusu dönemde  işsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu! 

THY’de çalışmak isteyenlere müjde! THY en az 20 bin TL maaşla personel alınacak! 10 bin kişi için başvurular başladı!

THY en az 20 bin TL maaşla personel alımına başlanıldı. Şartları yerine getirenler 10 bin kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

KPSS 70 puan ile memur alımları başladı! Gelir İdaresi Başkanlığı resmen açıkladı! Tam 2 bin kişi alınacak! Hemen bakın

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından en az 70 KPSS puanlı ile 2 bin kişi alınacağı duyuruldu. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar hemen bakın...

Yurt içinde 2 milyon 777 bin kişi göç etti! En az göç alan Ardahan, en az göç veren Bayburt!

Türkiye’de 2021 yılında toplam 2 milyon 777 bin kişi göç ederken, en çok göç alan ve en çok göç veren il İstanbul oldu.

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları; 4 bin kişi azaldı!

Amerika'da ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 12 Kasım ile biten haftada beklentiler paralelinde 222 bine düştü. Ülkede işsizlik maaşına  başvuru yapanların sayısı geçen hafta 4 bin kişi azaldı.

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim 100 bin kişiye istihdam sağlayacak! İş fırsatları geliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak inşa edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde temellerin 25 Ekim 2022’de atılmaya başlanması ile 250 alt sektörde hareketlilik 100 bin kişiye ise istihdam sağlaması bekleniyor. İşte detaylar…

Bakan Nebati duyurdu: 100 bin kişi radarımıza takıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Risk Analizi Genel Müdürlüğü, gayrimenkul sektörünün ardından otomotiv sektörünü olumsuz etkileyenler için de harekete geçti.  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomotivde fahiş fiyat artışına neden olan 100 bin mükellef tespit edildiğini açıkladı.

Yalova’da 25 bin kişi istihdam edilecek! İşte detaylar..

Yalova’da 320 fabrika bir araya gelerek yeni bir istihdam olanağı sunacaklar. Bu olanak ile 25 bin kişi iş sahibi olacak. İşte merak edilen detaylar!

100 bin kişi Haberi

100 bin kişi
Esenyurt'ta 2 yıldır süren imar sorunu nedeniyle, projesi olan 5 inşaat firması daha iflas tehlikesiyle karşı karşıya. İnşaat şirketleri, imar sorununun çözülmesi için 11 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan meclis toplantısını bekliyor. Esenyurt'ta konut satın alan yaklaşık 100 bin kişi de imar sorununun netlik kazanmasını...