05 / 05 / 2024

100 Yataklı Gediz Devlet Hastanesi son durum

100 Yataklı Gediz Devlet Hastanesi son durum

Gediz ilçesine gelen Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Avni Kula, “100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi yapımında sona yaklaşıldı. " dedi.

Kıbrıs pandemi hastanesinin ihalesini 85 milyon TL'ye Taş Yapı aldı!

Sağlık Bakanlığı’nın sadece 10 Covid-19 hastası olan Kuzey Kıbrıs’a yaptıracağı “100 yataklı prefabrik pandemi hastanesini ihalesi" 85 milyon TL'ye Taş Yapı'ya verildi.

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Mansur Yavaş öğrenci yurdu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 100 yataklı öğrenci yurdunu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti.

6 bin 100 yataklı üç şehir hastanesinin ihale tarihleri belli oldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın genel bütçeden inşa edilecek dediği toplam 6 bin 100 yataklı üç şehir hastanesinin ihale programı açıklandı.

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Muğla Milas Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi Muğla'ya kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas’taki hastaneyi bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

Beyoğlu'na 100 yataklı göz hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri İstanbul'a çok daha modern yeni bir göz hastanesi inşa edecek. 

Sivas'ta Futbol Okulu için imza atıldı!

Sivas Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "300 derslikli bir okul ve 100 yataklı bir yurt yapılacak." dedi. 

Adana'ya iki yeni hastane müjdesi!

Adana'nın güney bölgesine 450 bin civarında nüfusa hizmet verecek biri 150, diğeri 100 yataklı iki devlet hastanesi inşa edilecek.

Ortaca Devlet Hastanesi'ne yapı kullanma izin belgesi verildi!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 4 yıl önce inşaat çalışmalarına başlanan 100 yataklı yeni devlet hastanesi binası için “Yapı Kullanma İzin Belgesi” verildi. 

20 yıldır kullanılmayan otel turizme kazandırılacak!

Bartın'ın Ulus ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle 1998'den bu yana bekleyen 100 yataklı, yüzme havuzlu otel Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) desteğiyle turizme kazandırılacak...

Yahyalı'ya 100 yataklı hastane müjdesi!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, kente yapılacak olan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, Yahyalı'ya 100 yataklı hastane müjdesi verdi. 

İzmir'e 100 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin 3. büyük kenti İzmir'de 100 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi inşa edecek.

100 Yataklı Gediz Devlet Hastanesi son durum Haberi

100 Yataklı Gediz Devlet Hastanesi son durum

Bir süredir yapımı devam eden 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 85’i tamamlandı.


Vali Şerif Yılmaz’a Gediz Kaymakamı Avni Kula, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar ile Gediz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Haner karşıladı.

Hastane inşaatının devam eden çalışmaları hakkında Vali Yılmaz’a bilgi veren Avni Kula, “100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi yapımında sona yaklaşıldı. Çalışmalar kapsamında şantiyenin elektrik imalatlarının yüzde 85’ i tamamlandı. Bina ışıklandırıldı. Hasta odaları, mobilya dekorasyon, çevre peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları devam etmektedir. Kısa sürede tamamlanması hedeflenmektedir” dedi.


Gediz Devlet Hastanesi inşaatındaki çalışmaların hızla sürdüğünü ve sona yaklaşıldığını belirten Vali Şerif Yılmaz, “Çalışmaların biran önce tamamlanması ve halkın hizmetine sunulması için gereken her türlü desteği verdik, vermeye de devam ediyoruz. Düne...